Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Erekcijai gerinti – paprasti būdai. Konsultuoja seksologas

Publikuota: 2022 kovo 04 Kategorija: Reklama, Sveikata

Esant erekcijos sutrikimams – reikia kuo skubiau ieškoti priemonių, kurios gali jas ne tik sumažinti, tačiau tai pat ir visiškai panaikinti. Šiuo metu erekcijai gerinti yra labai daug vitaminų, specialių gelių, žinoma, reikalingas konkretus miestas, didesnis fizinis aktyvumas ir kiti metodai, kurie gali sugrąžinti vyrui gerą gyvenimo kokybę.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Apie tai kalbamės su seksologu, kuris teigia, kad erekcijos sutrikimai yra išgydomi, tik reikia imtis kompleksinių priemonių.

Pokalbis – labai svarbus

Pats pirmas žingsnis, kurį reikia atlikti, yra pokalbis su partnere, kuri turėtų Jums padėti kovoje su šia problema. Daugeliui vyrui paprasčiausiai tereikia palaikymo bei supratimo, kad erekcijos sutrikimai išnyktų be jokių papildomų priemonių.

„Labai blogai, kai vyrai neišsako savo minčių, kai jie bijo, kad iš jų bus pasijuokta“,- pasakoja seksologas. „Tai rodo, kad žmogus, kuris yra šalia – nėra tinkamas, kadangi artimasis turi suprasti, jog tai yra liga, o bet kokias ligas reikia gydyti“,- priduria.

Svarbiausia artimam žmogui pasakyti, kad sekso problemos nėra susijusios su tuo žmogumi, tai yra, jis nesukelia erekcijos sutrikimų. Tai yra vyro problema, kuri labai dažnai yra jo galvoje, tad svarbu tai paaiškinti moteriai, kurios gana dažnai linkusios šią problemą priskirti sau.

Taip pat reikia artimam žmogui padėti suprasti – kaip Jūs jaučiatės, kartu ieškoti gydymo metodų. Kai kuriems vyrams paprasčiausiai pakanka išbandyti naujus dalykus, kurie sugrąžins ne tik aistrą, tačiau ir didesnį pasitikėjimą savimi. Viskas prasideda nuo pokalbio, tad kad ir kaip baisu jį pradėti – tai daryti reikia.

Vitaminų gausa

Erekcijai gerinti taip pat galima rasti labai daug vitaminų, kurie ne tik padeda panaikinti šią disfunkciją, tačiau taip pat ir papildo vyro organizmą reikalingais vitaminais bei mineralais. Geriausia tokius papildus yra pirkti sekso prekių parduotuvėse, kadangi jose siūlomi – būtent ir skirti šiais problemai šalinti.

Jeigu nežinote, kurie Jums labiausiai tinka – siūlome tartis su vadybininkais, kurie konsultuoja sekso prekių parduotuvėse. Jie dažniausiai puikiai išmano sudėtis bei tiksliai žinodami vyro problemą – gali padėti, patarti, rasti labiausiai tinkamus papildus geram seksualinio gyvenimo grąžinimas.

Naujovės miegamajame – geras pasirinkimas

Taip pat erekcijos problemoms panaikinti labai dažnai reikia kažko naujo, kažko kitokio, kuo nėra mėgaujamasi kasdien. Tokiu atveju dažniausiai miegamojo malonumai vėl sukelia jaudulį. Žinoma, naujovės miegamajame geras pasirinkimas tokiu atveju, kai vyrą kankina būtent negebėjimas susijaudinti. Jeigu problema yra priešlaikinė ejakuliacija – dažniausiai nauji potyriai nebus geras pasirinkimas. Jie kaip tik gali sukelti vyrui dar daugiau streso, tad reikia labai atsakingai rinktis gydymo metodus.

„Kiekvienas vyras yra unikalus, tad ir nors juos dažniausiai vienija gana panašios problemos priežastys, tačiau su jomis kovoti reikia visai kitais būdais. Kol vieniems padeda kažko naujo bei ekstremalaus išbandymas, tuo tarpu kitiems kaip tik geriausia labai lėtas, ramus, net švelnus seksas, kuris suteikia daugiau pasitikėjimo savimi, galiausiai, padeda paprasčiau valdyti situaciją“,- pasakoja seksologas.

Kelios idėjos miegamojo paįvairinimui:
• Naujos pozos.
• Sekso žaisliukai.
• Vaidybiniai žaidimai.

Išbandyti kažką naujo – visada geras pasirinkimas!

Tinkamas maistas

Greta pozų bei tinkamų vitaminų – kasdienę mitybą taip pat reikia aprūpinti ir tam tikru maistu, kuris pagerins Jūsų organizmo funkcionavimą, o tuo pačiu sumažins ir erekcijos sutrikimus.

• Siūlome rinktis vaisius, kuriuose yra kuo daugiau antioksidantų.
• Puikiai padeda mėlynės, kurios mažina širdies ligų riziką.
• Lapiniai augalai, kuriuose yra daug Folio rūgšties.
• Špinatai – geras pagalbininkas ištvermei.
• Rinkitės maistą, kuriame yra daugiau vitamino B12.
• Fermentuotus sojos gaminius.
• Maisto produktus, kuriuos yra L-arginino.
• Ir t.t.

Kuo daugiau sveiko maisto bus kasdieninėje Jūsų lėkštėje – tuo mažiau ir rečiau kankins sveikatos problemos, kurios galiausiai leis Jums mėgautis ne tik geru seksu, tačiau ir puikia savijauta apskritai.

Blogi įpročiai – blogesniam seksualiniam gyvenimui

Taip pat reikia nepamiršti, kad žalingi įpročiai taip pat daro neigiamą įtaką ir žmogaus seksualiniam gyvenimui. „Rūkymas ir alkoholis daugeliui vyrų neatrodo labai blogas įprotis. Tačiau iki tol, kol galiausiai tenka pergyventi dėl atsiradusios seksualinės disfunkcijos. Žinoma, atsisakius žalingų įpročių dažniausiai sumažėja ir problema, tačiau tam reikia laiko. Taigi, geriau išvis stengtis gyventi kuo sveikiau“,- patarimus dalija seksologas.

Žalingi įpročiai apsunkina visą organizmą, tad dažnai sutrinka ne tik erekcija, tačiau taip pat ir kitos organizmo veiklos. Viena nuo kitos galiausiai priveda link seksualinių problemų, kurios ir tampa lūžio tašku, kuris skatina rinktis visokeriopai sveikesnį gyvenimą.

Miego ir laimingos savijautos schema

Galiausiai, erekcijai gerinti taip pat reikalingas ir tinkamas miego kiekis, žinoma, geros mintys, kurios dažniausiai nelydimos streso. Tyrimai rodo, kad vyrai, kurie dažnai stresuoja, deja, kur kas dažniau skundžiasi ir erekcijos sutrikimais. Žinoma, kovoti su jais galima, tačiau tai dažniausiai pareikalauja kardinalaus gyvenimo keitimo ir tuo pačiu laiko reikalaujančios terapijos. Kur kas paprasčiau yra iškart stengtis kurti kasdienybę tokią, kuri sveika žmogaus kūnui. Galiausiai tai džiugins ir ilgai trunkančiu bei aktyviu seksu.

.

.

Užsakymo Nr. 220304

Rašyti komentarą