Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

VE.lt: Šilutėje degė Covid-19 patikros punktas

Publikuota: 2022 vasario 23 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Didesnių nuostolių padėjo išvengti akylūs praeiviai.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Antradienio rytą pamario ugniagesiai skubėjo į miesto pakraštyje įsikūrusią Šilutės ligoninę. Gaisras kilo šalia jos veikiančiame Covid-19 patikros punkte.

Bendrosios pagalbos telefono numerį 112 surinko pro Šilutės ligoninę ėjęs vietos gyventojas. Jis pranešė, kad mato iš šalia ligoninės įrengto mobilaus Covid-19 patikros punkto rūkstančius dūmus.

Apie 6.49 val. iškvietimo sulaukę Šilutės miesto centre budintys ugniagesiai į Rusnės gatvę atskubėjo per keturias minutes. Jiems atvykus į įvykio vietą, dūmai rūko iš metalinio konteinerio (apie 15 kvadratinių metrų ploto).

Kol kas atrakins konteinerio duris nelaukta. Negaištant brangaus laiko, į jo vidų ugniagesiai operatyviai pateko diskiniu pjūklu nupjovę spyną.

Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Valdas Kundrotas „Vakarų ekspresui“ sakė, kad gaisras kilo dėl elektrinio prietaiso gedimo. Konteinerio viduje degė šaldytuvas. Per gaisrą apdegė ne tik jis, bet ir kompiuteris, mėginių dėžutės bei apie keturi kvadratiniai metrai konteinerio vidinės sienos apdailos. Aprūko ir pati patalpa.

Gaisras greitai lokalizuotas ir užgesintas. Pasak V. Kundroto, laiku atsitiktinių praeivių dėka pastebėtas gaisras įsiplieksti nespėjo, tai ir padėjo išvengti didesnių nuostolių.

Darius Čiužauskas, VE.lt

Rašyti komentarą