Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Ar turite šias 5 kepimo formas savo virtuvėje?

Publikuota: 2022 vasario 04 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Skaniems kepiniams reikia tinkamos kepimo formos. Šio indo pasirinkimas toks pat svarbus kaip ir tinkamos rūšies miltų naudojimas, siekiant idealios pyrago konsistencijos, skonio bei išvaizdos. Virtuvės reikmenų įvairovė gali apsunkinti pasirinkimą. Tam, kad jis būtų lengvesnis, plačiau aptarsime pagrindines kepimo formas, kurias verta turėti savo virtuvėje.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

1. Kepimo forma keksui

Tokios kepimo formos centre yra skylė, kuri sudaro gražią žiedo formą. Taip pat ji padeda pyragams iškepti tolygiau ir greičiau. Naudojant tokią formą, pyragai kepami aukštyn kojomis. Todėl iškepus juos galima patogiai apversti ir išimti. Toks indas leidžia įmantriau pateikti norimą desertą be didelių pastangų.

2. Kepimo forma keksiukams

Mėgstate nustebinti svečius paprastu ir greitai paruošiamu skanėstu? Tuomet keksiukų forma tikrai yra viena iš tų, kurią privalote turėti savo virtuvėje. Ji yra ganėtinai universali. Tokiame inde galite pasigaminti įvairiausių skanėstų, kurie nebūtinai turi būti saldūs. Apsilankykite el. parduotuvėje „Žana“ ir užsisakykite norimą kepimo formą jau dabar.

3. Kepimo forma su atsegamais šonais

Tokie indai turi nuimamą dugną ir atsegamus šonus, kurie sutvirtinami specialiu spaustuku. Pyragui iškepus ir atvėsus tereikia atidaryti spaustuką ir atlaisvinti formos šonus. Patiekdami desertą galite palikti indo dugną po apačia arba atsargiai jį išimti.

4. Silikoninė kepimo forma

Silikoninės formos yra labai patogios ir ganėtinai patvarios. Tokie indai leidžia tolygiai perduoti šilumą ruošiamam patiekalui. Kepimo procesas sustoja vos išėmus formą iš orkaitės. Tai neleidžia, pavyzdžiui, pyrago kraštams ir dugnui perkepti. Silikoninės formos yra lanksčios, todėl iš jų patogu išimti kepinius. Taip pat jas galima naudoti ne tik orkaitėje, bet ir mikrobangų krosnelėje ar šaldiklyje.

5. Stiklinė kepimo forma

Stikliniai kepimo indai yra puikus pasirinkimas daugeliui receptų. Jie gerai įkaista ir esant aukštai temperatūrai dar labiau pagreitina kepimo procesą. Tai reiškia, kad jūsų ruošiami skanėstai gali būti pagaminti greičiau nei tikėjotės. Prisiminkite tai, kad išvengtumėte jų perkepimo.

Pastebėjote kepimo formą, kurios dar neturite savo virtuvėje? Tuomet įsigykite ją internetu – tai greita ir patogu. Nustebinkite sau artimus žmones naujais skaniais kepiniais.

.

.

Užsakymo Nr. 220204

Rašyti komentarą