Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Populiariausia buitinė technika maisto gaminimui

Publikuota: 2022 sausio 17 Kategorija: Paslaugos, Reklama

Maisto gaminimas yra mažesnė ar didesnė kiekvieno iš mūsų kasdienybės dalis – net ir tuomet, jei nesistengiame aplinkinių sužavėti savo kulinariniais šedevrais, elementarių patiekalų gamybai vis vien yra reikalinga atitinkama įranga. Jos pasirinkimo įvairovės šiuo metu tikrai netrūksta, tad su populiariausiais prietaisais ir įrenginiais verta susipažinti nepriklausomai nuo to, koks yra Jūsų santykis su maisto ruoša.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šiame sąraše atrasite prietaisų, kurie palengvins gaminimo procesus ar suteiks dar daugiau vietos improvizacijoms.

Viryklės

Nesuklysime pasakydami, jog tai yra pagrindiniai maisto gaminimui skirti prietaisai, leidžiantys mėgautis šiltais ir gardžiais patiekalais. Nieko stebėtino, kad jų asortimentas iki šiol yra plečiamas ir atnaujinamas: jei anksčiau žinojome tik elektrinius ir dujinius modelius, dabar prie jų prisijungė ir efektyvumu garsėjančios indukcinės viryklės. Tačiau iš esmės visi jų tipai gali pasiūlyti įvairių papildomų privalumų, užtikrinančių patogesnį gaminimo procesą: tai pasakytina ir apie orkaites, ir apie kaitlentes. Kalbant apie populiariausius pasirinkimus, daug dėmesio susilaukia Gorenje indukcinė viryklė, tačiau ir kitų gamintojų pasiūlymai turėtų maloniai nustebinti.

Virtuviniai kombainai

Su šiais prietaisais maisto neiškepsite, tačiau jie bus nepamainomi pagalbininkai pasiruošimo procese. Priklausomai nuo komplektacijos, toks kombainas gali atstoti bulvių tarkavimo mašiną, kokteilinę, sulčiaspaudę, mėsmalę, plakiklį ir kitus virtuvėje dažnai naudojamus prietaisus, tačiau skirtumas tas, kad kiekvieno iš jų Jums nereikės įsigyti atskirai. Jei iki šiol kombaino nenaudojote, greitai pastebėsite, jog gaminimo procesai klostosi gerokai sklandžiau – galbūt netgi dažniau kils noras atsiraitoti rankoves ir imtis darbo. Plačiu asortimentu stebina Bosch virtuvės kombainai: juos apžiūrėti galėsite Pigu.lt el. parduotuvėje arba spustelėję čia.

Garų puodai

Tie, kurie bent šiek tiek domisi sveika mityba, puikiai žino, jog garsuose gaminti patiekalai yra ne tik sveiki ir maistingi, bet ir labai gardūs. Tokio gaminimo metu išsaugomos visos produktų maistinės medžiagos, tačiau kadangi nepraranda drėgmės, patiekalai išlieka sultingi. Be to, nėra naudojamas aliejus, tad pavyksta išvengti ir papildomų kalorijų. Šie puodai gali būti įvairiausių dydžių ir galingumų, tad tikrai surasite sau tinkamiausią. Jei seniai buvote pasižadėję pradėti maitintis sveikiau, toks prietaisas gali tapti puikia paskata galiausiai tai padaryti.

Elektriniai griliai

Daugelis iš mūsų šiltuoju sezonu mėgsta lepintis grilio patiekalais, tačiau šie prietaisai leidžia jų neatsisakyti ir atšalus orams. Elektriniai griliai yra ganėtinai kompaktiško dydžio ir gali būti naudojami tiek lauke, tiek ir patalpose – jei dieną, kuomet ruošėtės išsitraukti kepsninę, pradės lyti, tokia įranga taip pat galės išgelbėti Jūsų pietus. Be to, ja naudotis bus kur kas paprasčiau. Griliai suteiks galimybės ir šiek tiek paimprovizuoti: juos galite pritaikyti ne tik mėsai, bet ir daržovėms ar kitoms įvairiausioms gėrybėms.

Daugiafunkciniai puodai

Šis prietaisas yra idealus pasirinkimas tiems, kurie neturi laiko gaminti, tačiau vis vien nori mėgautis šiltais ir gardžiais patiekalais. Jums tereikia sudėti ingredientus, pasirinkti reikiamą programą ir visą kitą darbą puodas atliks už Jus – beliks tik sėsti prie stalo ir ragauti paruoštus patiekalus. Tokie daugiafunkciniai puodai dažniausiai yra aprūpinti įvairiausiomis skirtingomis programomis, taigi tikrai atrasite bent kelis Jūsų mėgstamus receptus, nepriklausomai nuo to, ar stengiatės valgyti sveikai, ar nevengiate nukrypti nuo režimo.

Tarp visų šių virtuvės prietaisų tikrai pavyks surasti dėmesio vertų variantų. Tačiau jų įvairovė vien šiais tipais neapsiriboja – jei esate pasiryžę gaminti dažniau ir įvairiau, galimybių neturėtų pritrūkti.

.

.

Užsakymo Nr. 220117

Rašyti komentarą