Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės ugniagesiai teikė pagalbą apsemtame kelyje

Publikuota: 2021 gruodžio 16 Kategorija: Teisėtvarka

pagd.lrv.lt nuotr.pagd.lrv.lt nuotr.

Gruodžio 15-osios vakare Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiams gelbėtojams pirmą kartą šią žiemą jau teko gelbėti žmogų iš apsemtos teritorijos.

18.10 val. buvo gautas pranešimas, kad Rupkalvių kaime neįgalus žmogus automobiliu įvažiavo į pelkę, automobilį semia vanduo ir jis negali išlipti. Automobilyje buvo ne tik vyras, bet ir du jo šunys. Automobilis ,,Mercedes Benz“ stovėjo apsemtame 200 m kelio ruože, vandens gylis siekė 20 cm.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Du ugniagesiai gelbėtojai su hidrokostiumais nubrido iki automobilio, sunkiai vaikštantį vyrą ir du jo šunis įsodino į gelbėjimo roges ir partempė į saugią vietą. Vyras gyveno netoliese, jis pasakojo, jog iš namų išvažiavo laimingai, o grįžti atgal nebegalėjo. Žmogus nenukentėjo, medikų pagalbos jam neprireikė. Grįždami į tarnybą ugniagesiai parvežė vyrą ir jo šunis namo.

Šilutės PGT viršininkas Valdas Kundrotas sakė, jog rajone jau prasidėjo potvynis: „Kyla Nemuno, Šyšos, Minijos ir jos intako Veiviržo vanduo. Seniau daugiausia darbo turėdavome potvyniui apsėmus Rusnės kelią. Pastačius estakadą, ugniagesiams gelbėjimo darbų sumažėjo, tačiau kaimų keliukai kai kur jau apsemti.“

pagd.lrv.lt inf.

Rašyti komentarą