Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Darbas užsienyje per agentūrą – bene geriausias pasirinkimas

Publikuota: 2021 lapkričio 18 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Nesvarbu, kokiomis idėjomis bei įsitikinimais būtų grįsta jūsų pasaulėžiūra, tikriausiai neprieštarausite, jog pinigai – vienas svarbiausių dalykų mūsų gyvenime. Ne, dėl pinigų gyventi tikrai nereikia, tačiau norint įgyvendinti vienus ar kitus tikslus, be šių – nei iš vietos. Ir, kaip turbūt iš savo gyvenimo praktikos jau žinote, pinigais niekam nelyja.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Dirbti turime visi, tik, aišku, darbo pobūdis skiriasi. Dažno žmogaus gyvenime aplinkybės susidėsto tam, jog šį sudomina darbo pasiūlymai svetur. Vienas iš galimų karjeros variantų – darbas užsienyje sandėliuose. Taip, karjeros – tą ir turėjome galvoje. Džiugu, jog nemažai sėkmės istorijų, kai žmonės, pradėję dirbti nuo paties žemiausio laiptelio, deda pastangas, jog pasiektų daugiau ir užimtų aukštesnes pareigas.

Dirbti užsienyje – tik per agentūrą?

Žmonės, ieškantys darbo, neretai tarpininkų ar agentūrų skelbimus yra linkę praleisti ar net „nurašyti“ kaip netinkamą variantą? Kodėl? Visuomenėje vis dar sutinkama nuomonė, jog įdarbinimo agentūros – nesąžiningos „kontoros“, siekiančios pasipelnyti iš naivių žmonių. Svarbiausia, ką reikia žinoti ketinantiems ieškoti darbo užsienyje per agentūras – faktas, jog įdarbinimo paslaugos turi būti teikiamos nemokamai. Tad, jei išgirsite subtilų ar net tiesioginį tarpininko raginimą susimokėti, nedelsiant nutraukite bet kokius bendradarbiavimo ryšius su pastaruoju.

Tiesa, jei agentūrą rinksitės atsakingai, į tokią situaciją, tikėtina, nepateksite. „HEADEX Group“ – tarptautinė personalo atrankos ir įdarbinimo agentūra, šioje srityje dirbanti jau daugiau nei 18 metų. Nusprendę bendrauti su tokiu patyrusiu rinkos „žaidėju“, būsite tikri, jog pasirinkote patikimiausią variantą, besiorientuojantį į maksimalų savo darbuotojų poreikių tenkinimą. Šių laukia ne tik gerai apmokama darbo vieta sandėlyje, bet ir nemokamas būstas, kelionės išlaidų kompensacija bei kita reikšminga pagalba darbinantis ir jau dirbant.

Darbas užsienyje sandėliuose: gal tai – ir tavo svajonių veiklos sritis?

Darbas užsienyje sandėliuose, kurį siūlo „HEADEX Group“, sulaukia didelio dėmesio iš darbuotojų. Sandėliuose apstu skirtingų pozicijų, pradedant krovėju, prekių surinkėju ir baigiant darbų vadovu ar komandos lyderiu, tad tai – galimybė, prieinama skirtingų gebėjimų (patirties, įgūdžių, užsienio kalbos atžvilgiu ir panašiai) bei norų (atlyginimo, darbo laiko ir kita) turintiems asmenims.

Darbas sandėliuose – tinkamas variantas tiek tiems, kurie ieško pastovaus, ilgalaikio darbo, tiek ir asmenimis, kuriems aktualus trumpalaikis, sezoninis darbas. Dėl šios priežasties vasarą darbo sandėliuose pasiūlymus noriai išgraibsto studentai, kurie laisvu nuo mokslų metu nori ne tik užsidirbti, bet ir pakeliauti. Darbas užsienyje – variantas, leidžiantis suderinti abi galimybes.

.

.

Užsakymo Nr. 211118

Rašyti komentarą