Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: automobilių susidūrimas Pagryniuose: „Volkswagen“ skriejo į sodybos kiemą

Publikuota: 2021 rugsėjo 13 Kategorija: Teisėtvarka

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Pirmadienį šalia Šilutės įvyko avarija, per kurią buvo išvartyti kelio ženklai, o į įvykio vietą teko skubėti ir medikams.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Pagrynių kaime, Šilutės-K.Griniaus gatvių sankryžoje, į eismo įvykį apie 12 val. teko skubėti ne tik pareigūnams, bet ir medikams. Šalutiniu keliu atvažiavęs „Toyota Corolla“ automobilis, pasak įvykio liudininkų, nestabdydamas kirto pagrindinį kelią ir taranavo juo važiavusį „Volkswagen Passat“. Automobilis rėžėsi į priekinį sparną, keleivio pusės ratą. Smūgio būta pakankamai stipraus, transporto priemonė net apsisuko, o kirtusį dviračių taką įriedėjo į netoliese buvusią sodybą. Jam pavymui ant dviračių tako atsidūrė ir avarijos kaltininko automobilis. O tarp judviejų pateko dviračių taku ėjusi moteris. Laimė, pastaroji nenukentėjo. Abu automobiliai besisukiodami kelyje nulaužė po kelio ženklą.

Į ligoninę medikai išgabeno įtariamąjį avarijos kaltininką (gim. 1945 m.). Avariją sukėlusio automobilio vairuotojas, pirminiais duomenimis, buvo blaivus.

Pareigūnai tiria avarijos priežastis.

Teigiama, kad sankryža, kurioje įvyko avarija, yra avaringa.

15min.lt inf.

1 skaitytojų komentaras
Anal- itikas 2021 rugsėjo 14d., 06:5978.62.27.35

Blaivūs vairuotojai labiau pavojingi nei girti. Jei girto vairuotojo veiksmus dar galima paaiškinti koordinacijos, dėmesio sutrikimu, tai kuo paaiškinti tokius veiksmus? Tiesioginė tyčia.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 3

Atsakyti

Rašyti komentarą