Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Auto akumuliatoriaus tikrinimas – visus metus

Publikuota: 2021 rugpjūčio 30 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Daugelis vairuotojų žiemos metu savo transporto priemonei skiria daugiausia dėmesio. Paprasčiausiai galvojama, kad tik šaltis daro neigiamą įtaką, tad labai svarbu būtent nukritus temperatūrai tikrinti skirtingas mašinos dalis.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Visgi, tokia dalis kaip akumuliatorius, kuris dažnai vadinamas mašinos širdimi – reikalauja dėmesio visą laiką, visus metus, o ne tik žiemos periodu. Kodėl? Kadangi jis dėvėsi kasdien, net ir tada kai mašina nėra važiuojama, tad ir dėmesio reikia nuolatos.

Tinkama transporto priemonės akumuliatoriaus eksploatacija garantuoja, kad jis tarnaus visada, kai Jums to labiausiai reikia. Nors vidutiniškai mašinos akumuliatorius tarnauja iki 5-erių metų, tačiau laiko tarpas gali būti didesnis arba trumpesnis priklausomai nuo to – kiek žmogus skirs jam dėmesio ir tuo pačiu kaip greitai pamatys problemas, kurios vėliau gali virsti labai dideliais gedimais.

Akumuliatoriaus patikrinimą geriausia palikti meistrams, kurie ne tik išmano kas ir kaip, tačiau ir turi reikalingą įrangą, kuri padeda įrangos naudą įvertinti labai greitai. Akumai.lt specialistai pataria labai atsakingai rinktis servisą, kadangi toli gražu ne kiekvienas pasako realią situaciją bandydamas įtikti klientui: „Keliauti pas meistrus visada verta labiau dėl to, kad jie turi specialią įrangą, kurios tikslas yra pamatuoti akumuliatoriaus efektyvumą. Viena įranga padeda nustatyti akumuliatoriaus apkrovą tuomet, kai jis yra išjungtas, o kitu atveju tikrinti tuomet, kai jis yra neįjungtas, tai yra, nenaudojamas. Yra tam tikri rodikliai, kurie daugiau arba mažiau atitinka normas bei nuklysta jų, tad jomis remiantis vertinama kokybė“,- pasakoja specialistas.

Papildomai vertinama šiuolaikinė įranga dėl galimybės testuoti starterio ir generatoriaus veiklumą. Visgi, tokią įranga savoms reikmėms dažniausiai per brangi, tad specialistų pagalba, šiuo atveju, tampa labai reikalinga.

„Žinoma, ne visada blogai užvedamas automobilis reiškia, kad yra akumuliatoriaus gedimų. Kartais mašina sunkiai užsiveda dėl prastai funkcionuojančio pavaros diržo, taip pat kai yra pažeistas įtampos reguliatorius. Bet kuriuo atveju meistro apžiūra leis Jums nuspręsti – ar reikalingas naujo akumuliatoriaus pirkimas“,- pasakoja akumai.lt vadybininkas.

Sužinojus, kad Jūsų transporto priemonės akumuliatorius veikia netinkamai – atėjo laikas jį keisti nauju. Žinoma, kai kuriais atvejais užtenka tik problemų šalinimo darbų, tačiau bet kuriuo atveju dėl tolimesnių žingsnių turi informuoti meistras.

„Kiekvienas transporto priemonės gamintojas dažniausiai nurodo konkrečias gaires, kurios atitinka tam tikros transporto priemonės poreikius. Tokią informaciją galima rasti internete ir ji apima ne tik akumuliatorius, tačiau taip pat ir padangas bei kitas mašinos dalis. Gerai parinktas akumuliatorius dažniausiai tarnauja 5-erius metus ir ilgiau, tačiau tik tokiu atveju, kai įmontuotas tinkamas ir tuo pačiu atitinkantis mašinos poreikius. Kai kurie bandydami sutaupyti perka dėvėtus, tačiau tai nėra gerai. Dažniausiai akumuliatoriai kur kas greičiau nustoja tarnauti, juolab, mašina neužsiveda tada, kai to labiausiai reikia“.

Gerą akumuliatorių reikia pirkti tik sertifikuotose prekybos vietose, kurios savo paslaugas teikia legaliai. Tik tokiu atveju galite būti ramus, kad įsigyta įranga puikiai tiks Jūsų automobiliui ir tuo pačiu tarnaus ilgai.

.

.

Užsakymo Nr. 210830

Rašyti komentarą