Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip išrinkti tinkamą lova vaikui?

Publikuota: 2021 gegužės 28 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Daug laiko gyvenime yra praleidžiama būtent lovoje. O vaikai joje ne tik miega, bet ir žaidžia. Tad svarbu išrinkti tokį baldą, kuris atlaikytų Jūsų atžalos žaidimus, suteiktų pakankamai vietos daiktams pasidėti, tačiau bene svarbiausia – būtų patogus miegoti. Priešingu atveju vėliau vaikui gali pasireikšti nugaros, raumenų skausmai arba atsirasti netaisyklinga laikysena. Tad pateikiame 3 pastebėjimus, į ką vertėtų atkreipti dėmesį, renkant savo atžalai tinkamą lovą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

1. Išbandymas

Prieš perkant vaikų lovą kaip ir bet kurį kitą baldą, rekomenduojama ją pirma išbandyti. Jeigu galite, nuvykite į saloną kartu su savo atžala ir abu pabandykite atsigulti ant norimo gaminio. Jeigu išsirinkote lovą, kurios rėmai patinka abiem, tačiau pats čiužinys nėra patogus, prisiminkite, kad jis dažniausiai yra parduodamas atskirai. Tad čiužinį galite išsirinkti ir kitą.

Jeigu perkama internetu, išbandyti baldo Jums neišeis. Tad įdėmiai perskaitykite prekės aprašyme pateiktą informaciją. Pasidomėkite nurodytu baldo gamintoju, paieškokite internete atsiliepimų arba parašykite pačiam pardavėjui, kad Jums suteiktų daugiau informacijos.

2. Lovos rėmai

Turėkite omenyje, kad kol vaikai nemiega, dažniausiai jie žaidžia ir šokinėja, tad gaminys gali labai greitai susidėvėti. Todėl svarbu, kad lovos vaikams turėtų tokį rėmą, kuris būtų: tvirtas, nesvyruojantis ir neskleidžiantis jokių garsų. Iš tvirtos medienos pagaminti baldo rėmai gali būti geras sprendimas. Tačiau jei pasirenkamas metalo dirbinys, įsitikinkite ar visi varžtai užsukti iki galo. Tuo pačiu, verta paminėti, kad kuo mažiau pavojingų kampų turi rėmai, tuo geriau. Taip Jūsų vaikas netyčia užkliuvęs, skaudžiai nesusižalos.

3. Lovos su stalčiais

Tikrai verta apmąstyti galimybę įsigyti lovą, kuri turi įmontuotus stalčius, tam, kad būtų kur pasidėti visas paklodes ar kitus vaiko daiktus. Jeigu kambaryje nėra vietos pilnai išskleisti stalčius, galite įsigyti aukštesnį baldą ir po juo padėti vaikiškas skrynias ar kitus gaminius, pritaikytus daiktams laikyti.

Minėti pastebėjimai padės Jums atrasti tą vienintelę lovą savo atžalai. Svarbu, kad į šį procesą įtrauktumėte ir savo vaikus, nes visgi jie gulės ant šio baldo. Kitu atveju mažiesiems gali nepatikti tai, ką nupirkote.

.

.

Užsakymo Nr. 210527

Rašyti komentarą