Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Prezidento ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliai – net dviem Šilutės krašto daugiavaikėms mamoms

Publikuota: 2021 gegužės 04 Kategorija: Gyvenimas, Žmonės

www.silute.lt nuotr.www.silute.lt nuotr.

Šilutės rajono savivaldybės atstovai gegužės 3 dieną pasveikino dvi išskirtines daugiavaikes mamas. Tradiciškai kasmet prieš Motinos dieną Lietuvos Respublikos Prezidentas apdovanoja daugiavaikes, daug vaikų išauginusias ir dorai juos išauklėjusias mamas. Šiemet iš Šilutės krašto jų išrinktos ir apdovanotos net dvi. Ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliais apdovanotos Eglė Paulauskienė iš Lapynų (Saugų sen.) ir Ramutė Juraškienė iš Kažemėkų k. (Katyčių sen.).

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

E. Paulauskienė augina 4 dukras ir 2 sūnus. Moteris yra ne tik daugiavaikė mama, bet ir aktyvi bendruomenės narė, sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Šilutės viltis“ pirmininkė, Traksėdžių bendruomenės pirmininkė, taip pat Lapynų kaimo bendruomenės narė.

R. Juraškienė gyvenimo apdovanota net 7 sūnumis ir 1 dukra. Moteris džiaugiasi, kad buvo įvertinta paties Prezidento ir atvykusios jos pasveikinti Savivaldybės atstovams rodė jai įteiktą ordino medalį. Dabar ši daugiavaikė mama džiaugiasi visų savo vaikų globa bei rūpesčiu, nuolat sulaukia jų svečiuose ir gali pasigirti turinti jau 9 vaikaičius.

www.silute.lt inf.

Rašyti komentarą