Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Jubiliejaus iškilmes pasitiks žydintis miestas

Publikuota: 2011 gegužės 20 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Šilutė gyvena pasiruošimo šventei nuotaikomis. Seniūnija tvarko viešąsias miesto erdves, sodinami nauji gėlynai, statomi nauji suoliukai ir šiukšlių dėžės, kabinami jubiliejaus iškilmių plakatai, Šilutė puošiama vėliavomis, pranešama internetinėje svetainėje silute500.lt.

Maži darbai, į kuriuos daugelis neatkreipia dėmesio, aprengs Šilutę šventiniais drabužiais.

Paskutiniai darbai vykdomi miesto pradžioje, Tilžės g. esančiame skverelyje.

Jau kitą savaitę čia bus paleistas atnaujintas fontanas, įrengtas apšvietimas, todėl fontanas turėtų įspūdingai atrodyti vakarais.

Už darbų organizavimą atsakingas Šilutės seniūno pavaduotojas Algirdas Ivanauskas informavo, jog komunalininkai užtaisė duobes gatvėse, “Klaipėdos regiono keliai” ir UAB “Šilutės komunalininkas” atnaujina skiriamųjų eismo juostų spalvą ne tik centrinėje gatvėje, bet ir visame mieste.

Skaityti daugiau…

4 skaitytojų komentarai
Darius 2011 gegužės 20d., 16:4784.32.214.14
Viskas labai puiku! Tik, deja, Šilutėje yra vadinamųjų “runkelių” ir “autopilotų” (t.y. nelabai sąmoningai mąstančių), kurių dėka visas kuriamas gėris yra niokojamas. Girdėjau, kad užteko vos nakties, kad prie savivaldybės pasodintos gėlės ne visos sulauktų ryto – dalį kažkas išsikasė ir “priglaudė”. Taip pat atsitiko ir su vienu iš trijų Šilutės gražintojų sumeistrautų suolelių prie muziejaus esančiame skverelyje: ištvėrė gal kokias 3 savaites, kol kažkam panižo pirštai vieną jų pasisavinti :(

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 12 Thumb down 0

Atsakyti

edward's 2011 gegužės 20d., 19:1781.7.78.91
del suoliuko kuri nugvelbe galima tik pasidziaugti,reiskia gerai padaryti,blogo nevogtu.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 11 Thumb down 1

Atsakyti

Anonimas 2011 gegužės 21d., 20:24157.193.12.153
Pats laikas Silutes savivaldybej priimti sprendima del filmavimo kameru, stebinciu miesteli istisa para, isigijimo, pastatymo ir setebejimo pulto Silutes rajono policijos komisariate irengimo. Tai butu neabejotinai labai naudingas miesteliui sprendimas, uztikrinantis ir miestelenu sauguma, ir padedantis fiksuoti miesteli niokiojancius piktadarius. O statyti filmavimo kameras reiktu mazu maziausiai siose vietose: prie kulturnamio (parkelyje, abjiejuose auto. stovejimo aikstelese prie parkelio, ypac Parko gatves viduryje esancioje aiksteleje, kur renkasi jaunimelis), senajame turguje, prie savivavldybes, miesto centre (ypac prie ikiukio esancioje auto. stovejimo aiksteleje, kur taip pat jaunimas buriuojasi), atnaujintame Silutes „seimunu“ parkelyje, Atgimimo alejoje, Lietuvininku gatveje ties restoranu „Rambynas“ ir viesbuciu „Deims“ bei kitose vietose, kur didelis judejimas ir/ar renkasi ivairaus „plauko“ jaunimelis.

Garantuoju, jog tokiu kameru irengimas issprestu daugeli problemu, juo labiau, vien tokiu kameru buvimo faktas nusikalsti linkusius „veikejus“ veiktu prevenciskai.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 12 Thumb down 0

Atsakyti

Pamarietis 2011 gegužės 22d., 17:0678.61.11.54
Taip, filmavimo kameros būtinos, ne tik anonimo nurodytose vietose, bet ir prie visų švietimo įstaigų.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą