Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės ligoninėje mažėja COVID-19 ligonių

Publikuota: 2021 sausio 22 Kategorija: Aktualijos, Sveikata, Šilutėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Ruošiamasi atnaujinti kai kurias paslaugas.

Pastaruoju metu Šilutės rajone registruojama vis mažiau naujų COVID-19 susirgimų. Koronaviruso situacija po truputį stabilizuojasi ir Šilutės ligoninėje. Šiuo metu COVID-19 skyriuose gydomi 26 pacientai.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Nuo gruodžio pabaigos iki sausio vidurio ligoninėje nuolat buvo gydoma apie 50 koronavirusu sergančių pacientų, tačiau pastaruoju metu ligoninėje šių pacientų skaičius sumažėjo perpus.

„Džiaugiamės matydami sveikstančius pacientus. Nors situacija gerėjanti, tačiau tikrai dar negalime atsipalaiduoti. Svarbu ir toliau laikytis karantino režimo ir visų būtiniausių priemonių, kurios padeda apsisaugoti nuo koronaviruso. Viliamės, kad ši situacija ir toliau bus tik gerėjanti“, – sako ligoninės vyriausiasis gydytojas Viktoras Šileikis.

Jei ir toliau situacija ligoninėje gerės, anot V. Šileikio, koronavirusu sergantys pacientai vėl bus gydomi viename COVID-19 skyriuje, adresu Tulpių g. 8. Šiuo metu gydymo įstaigoje veikia du COVID-19 skyriai.

„Tikimės, kad netrukus vėl liks tik vienas COVID-19 skyrius, ankstesniame Vaikų ligų skyriaus pastate. Tuomet situacija įstaigoje bus suvaldyta, tačiau tam dar reikia laiko. Be to, reikia sutvarkyti ir kitų skyrių darbą, kad ligoninė vėl taptų daugiafunkcine“, – informavo V. Šileikis.

Situacijai gerėjant, nuo vasario 1-osios Šilutės ligoninėje atnaujinama Reanimacijos ir intensyvios terapijos skyriaus veikla. Kartu bus teikiamos ir planinės operacijos, procedūros ir kitos paslaugos.

Parengta pagal www.silutesligonine.lt inf.

Rašyti komentarą