Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

STT imasi skiepų be eilės

Publikuota: 2021 sausio 10 Kategorija: Lietuvoje, Teisėtvarka, Šilutėje

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Tarp Seimo konservatorių kreipimęsi į Generalinę prokuratūrą minimų skiepų be eilės atvejų – ir gruodžio gale plačiai nuskambėjęs skandalas Šilutės ligoninėje.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Gavus trijų Seimo narių pasirašytą pareiškimą, kuriame prašoma pradėti ikiteisminį tyrimą dėl galimai padarytų nusikalstamų veikų skiepijant tam tikrus asmenis vakcina nuo viruso COVID-19, prokuratūra informuoja, kad išnagrinėti jį ir patikrinti jame nurodytus skiepijimo atvejus bus pavesta Specialiųjų tyrimų tarnybai. Išnagrinėjus pareiškimą bus priimtas ir atitinkamas proceso sprendimas dėl ikiteisminio turimo pradėjimo, praneša Generalinė prokuratūra.

Anot prokuratūros, reaguojant į visuomenės viešai išsakomą nepasitenkinimą minimais atvejais, taip pat nedelsiant bus kreiptasi į Sveikatos apsaugos ministeriją prašant atlikti sisteminę nustatytų ar įtartinų atvejų patikrą drausminės ar tarnybinės atsakomybės taikymo aspektu bei šių patikrinimą medžiagą pateikti prokuratūrai.

Į Generalinę prokuratūrą dėl skiepų be eilės kreipėsi Seimo konservatoriai Andrius Vyšniauskas, Jurgita Sejonienė ir Paulė Kuzmickienė.

Seimo nariai kreipėsi į Generalinę prokuratūrą dėl viešai nuskambėjusių atvejų UAB „Ambulansas“ Šilalėje, Vilniaus universitetinės ligoninės „Žalgirio“ klinikoje, Panevėžio Respublikinėje ligoninėje ir Šilutės ligoninėje.

Susiję: „15min.lt: skandalas Šilutės ligoninėje“,
„Šilutės ligoninė: vakcinavimo procesas praėjo sklandžiai“

2 skaitytojų komentarai
stasys 2021 sausio 11d., 17:1778.62.16.44
“Anot prokuratūros, reaguojant į visuomenės viešai išsakomą nepasitenkinimą minimais atvejais, … nedelsiant bus kreiptasi …”
(ne)desliant – kiek jau tokių buvo pajuokinimų . Tur būt dar vienas .

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 2

Atsakyti

Kur logika? 2021 sausio 12d., 09:4978.57.211.246
Kai kam tenka skiepytis to nenorint (kad išsaugotų darbo vietą), o čia teisia norinčius. Tik tegul skiepijasi, kad tik nori.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 5 Thumb down 5

Atsakyti

Rašyti komentarą