Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės katalikių moterų draugijai – 15 metų

Publikuota: 2011 gegužės 16 Kategorija: Gyvenimas, Socialinė apsauga

Savo veiklos 15 metų sukaktį Šilutės katalikės moterys įprasmino pasodindamos bažnyčios šventoriuje baltąją magnoliją.Savo veiklos 15 metų sukaktį Šilutės katalikės moterys įprasmino pasodindamos bažnyčios šventoriuje baltąją magnoliją.

Šilutės kalatikės moterys, minėdamos gražią savo draugijos veiklos sukaktį, penktadienio popietę, po šventinių pamaldų, kartu su parapijos kunigais Šv. Kryžiaus bažnyčios šventoriuje pasodino baltąją magnoliją.

Gražus sutapimas, kad 2011 – ieji yra paskelbti Dievo gailestingumo ir Lietuvos savanorių metais. Mat būtent šios dvi pagrindinės idėjos – gailestingumo ir savanorystės – Šilutės katalikes moteris ir suvienijo bendrai veiklai.

Šios draugijos rūpesčiu Šilutėje lig šiol veikia labdaros „Krautuvė“, kurioje miesto varguoliai aprūpinami drabužiais ir buities reikmenimis.

Katalikės moterys kasmet rengia paramos muges, aktyviai dalyvauja kitų organizuojamuose labdaringuose renginiuose, tuo pačiu prisidėdamos prie socialinės įtampos mažinimo ir bendrųjų visuomenės vertybių ugdymo.

Baltosios magnolijos sodinuką gražios sukakties proga katalikėms moterims padovanojo šių medelių augintoja ir puoselėtoja šilutiškė Eugenija Murauskienė.

1 skaitytojų komentaras
stebetojas 2011 gegužės 16d., 17:2378.61.24.50
Dėkingi Šilutės katalikių moterų draugijai, jos pirmininkei Albinai Gečienei už gerus darbus ir autoriui už informaciją visuomenei.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 6 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą