Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Moksleivių šokių festivalyje „Šokim trypkim…“

Publikuota: 2011 gegužės 12 Kategorija: Kultūra

Idilijos Giržadaitės nuotr.Idilijos Giržadaitės nuotr.

Gegužės 6 d. Šilutės kultūros ir pramogų centre įvyko Šilutės rajono vaikų šokių festivalis „Šokim trypkim“, skirtas Šilutės 500 metų jubiliejui.

Šis festivalis rengiamas jau devintą kartą. Jo organizatoriai – Šilutės pirmosios gimnazijos choreografijos mokytoja R. Kurpeikytė ir direktorės pavaduotoja ugdymui D. Jakienė.

Pastarajame šokių festivalyje dalyvavo net 350 moksleivių iš įvairių rajono mokyklų: Šilutės Vydūno, Pirmosios, , Švėkšnos Saulės ir Žemaičių Naumiesčio gimnazijų, Šilutės M. Jankaus, Saugų J. Mikšo., Rusnės ir Vilkyčių pagrindinių, Kintų ir Vainuto vidurinių, taip pat Šilutės meno mokyklos. Vakarą vedė Šilutės pirmosios gimnazijos pirmokai L. Nikelis ir E. Vaitkutė.

Šiemet festivalis buvo ypatingas tuo, kad moksleiviai šoko įvairius šokius – liaudies, pramoginius, šiuolaikinius, gatvės, klasikinius ir charakterinius. Žiūrovams buvo išties įdomu stebėti ir susipažinti su skirtingais šokių žanrais, pamatyti tiek daug šokančių moksleivių. Renginys buvo naudingas ir patiems dalyviams.

Festivalio dalyvius pasveikino Šilutės pirmosios gimnazijos direktorė. Organizatoriai pasidžiaugė, kad gimnazijos bendruomenė taip aktyviai prisideda prie šokio puoselėjimo.

Idilija Giržadaitė, Šilutės pirmosios gimnazijos korespondentė

1 skaitytojų komentaras
žiūrovė 2011 gegužės 13d., 10:4884.46.136.161
Ačiū, šio renginio organizatoriams, jauniesiems renginio vedėjams Erikai ir Laurynui , dalyviams už nuostabų pasirodymą . Malonu matyti šitiek daug gražaus , aktyviai šokančio jaunimo. Jūs labai šaunūs!

Pagarbiai,
renginio stebėtoja

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 6 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą