Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Lijana Jagintavičienė: „Elgesys ir žodžiai iškalbingesni už šypsenas plakatuose“

Publikuota: 2020 spalio 01 Kategorija: Aktualijos, Seimas 2020

 Pasak L. Jagintavičienės, Alfredas yra nekalbantis, nesireklamuojantis, o dirbantis komandoje žmogus. Pasak L. Jagintavičienės, Alfredas yra nekalbantis, nesireklamuojantis, o dirbantis komandoje žmogus.

Artėjant Seimo rinkimams, politikų elgesys bei pasisakymai stebimi tarsi su padidinamuoju stiklu. Dažnas reklamuojasi ne savo nuveiktus darbus, o juodindamas konkurentus. Ne vienas kandidatas pamiršta, kad žodis kaip žvirblis išlekia, o jaučiu sugrįžta. Taigi, žmogus, kalbėdamas apie kitą, daug pasako ir apie save.

Lietuvos Respublikos Seimo nario padėjėja, Šilutės rajono savivaldybės tarybos narė Lijana Jagintavičienė džiaugiasi, kad jai netenka Alfredo Stasio Nausėdos biure ir rinkimų štabe girdėti konkurentų juodinimų, mat vienmandatininkas šiuo klausimu itin skiriasi nuo kitų konkurentų.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Elgesys ir žodžiai iškalbingesni už šypsenas plakatuose. Alfredas – labai šviesus, stiprus, kultūringas, ambicingas žmogus, imponuojantis savo užsispyrimu ir ryžtu dirbti valstybės bei visuomenės labui. Manau, jo turima patirtis ir savybės kalba pačios“, – sako Lijana.

Pasak L. Jagintavičienės, Seimo nario padėjėja dirbančia keletą metų, ji visada matė tik tai, kaip A. S. Nausėdai buvo svarbu išspręsti kiekvieną problemą, stebėjo ir jo kultūringą bendravimą bet kokioje situacijoje.

„Jis beveik kiekvieną penktadienį priėmė gyventojus ir neskirstė, kokiai politinei jėgai jie prijaučia, stengėsi įsigilinti į tai, dėl ko kreipiamasi. Gerbiu jį už tai. Būtina rasti bendrą kalbą su visomis politinėmis jėgomis, jas sutelkti bendram darbui“, – tikino politikė.

Pasak jos, Alfredas yra nekalbantis, nesireklamuojantis, o dirbantis komandoje žmogus.

„Jau pastatyta tiek metų prieš tai politikų žadėta estakada. Nuopelnus visi skiria Premjerui, tačiau pamirštame, kad jie abu yra vienos komandos nariai. Ar kas nors žino, kad būtent Alfredas suruošė medžiagą, kurioje net ir nuotraukos buvo apie rusniškių patiriamus sunkumus? Būtent S. Skvernelis buvo pirmas žmogus, kuris išklausė Alfredą, įsigilino į problemą, o segtuve esančią informaciją skaitė iki paskutinio puslapio. Aktyviai prisidėjus Rusnės bendruomenei, problema išspręsta iš esmės. Pritrauktos milžiniškos investicijos polderinių sistemų pamario krašte tvarkymui ir priežiūrai. Tvarkomi buvę baisūs keliai – Šilutė–Žemaičių Naumiestis, Šilutė–Rusnė. Vyksta daugiafunkcio sporto centro statyba. Manau, tai labai dideli darbai, kurie padaryti per ketverius metus“, – įsitikinusi teigė L. Jagintavičienė.

Ji Seimo nariui dėkoja, kad šalia jo kaip asmenybė galėjo augti, daug išmokti, tobulėti, pažinti vis daugiau žmonių, prisidėti prie jų problemų sprendimo.

„Esu įsitikinusi, tik dirbdami kaip viena komanda mes galime daug padaryti savo žmonių labui, juk mes esame kupini naujų idėjų, galime priimti inovatyvius sprendimus. Vienas lauke nieko nepadarysi. Reikalingas jūsų palaikymas man ir Alfredui Stasiui Nausėdai“, – tvirtino L. Jagintavičienė.

LVŽS daugiamandatiniame sąraše Alfredo Stasio Nausėdos Nr. 42, o Lijanos Jagintavičienės – Nr. 108.

.

.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LVŽS rinkiminės sąskaitos. Užsakymo Nr. 200930