Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Policija tęsia kelių erelių medžioklę

Publikuota: 2020 rugsėjo 24 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Greičio mėgėjai skaičiuojami šimtais.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai, reaguodami į žmonių nusiskundimus bei pageidavimus dėl nekontroliuojamų greičio mėgėjų, vykdo prevencines priemones tiek su mobilia greičio matavimo įranga, tiek pasitelkdami į pagalbą vadinamąjį trikojį.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Sekmadienį Laučiuose vadinamasis trikojis per 4 valandas užfiksavo net 120 pažeidimų. Pirmadienį toje pačioje vietoje per 5 valandas fiksuota daugiau negu 70 pažeidimų, o Šilutės mieste – apie 100 pažeidimų.

Policijos pareigūnai, pastebėję kintančią tendenciją, nusprendė prevencinę priemonę tęsti ir antradienį. Per 4 valandas jau buvo fiksuota tik 10 pežeidimų, o trečiadienį per 4 valandas buvo užfiksuota 20 pažeidimų.

Manoma, kad priemonė duoda teigiamų rezultatų, žmonės tampa sąmoningesni ir laikosi kelių eismo taisyklių. Tačiau pareigūnai primena, kad leistino važiavimo greičio kontrolė Šilutės gyvenvietėse ir keliuose bus vykdoma ir toliau.

Policija primena, kad pranešimai apie padarytus nusižengimus vairuotojams bus išsiųsti elektroniniu paštu, jei jis nurodytas valstybės informacinėse sistemose. Tiesa, baudos ne visais atvejais vairuotojus pasiekia elektroniniu būdu, todėl gyventojų prašoma patikslinti/atnaujinti valstybės informacinėse sistemose ir registruose esančius el. pašto adresus, nes šaukimai ir kiti procesiniai dokumentai administracinio nusižengimo teisenoje dalyvaujantiems asmenims siunčiami būtent juose nurodytais elektroniniais paštais, taip pat veikia ir elektroninė pristatymo dėžutė, į kurią taipogi gali būti siunčiami laiškai, jei asmuo yra ją aktyvinęs. Jei asmuo neturi sukurtos elektroninio pristatymo pašto dėžutės, apie užfiksuotą pažeidimą jam pranešama rašytiniu laišku.

Vairuokite atidžiai!

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą