Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Ramūnas Karbauskis: „Skirtumai per daug akivaizdūs ir įrodantys“

Publikuota: 2020 rugsėjo 24 Kategorija: Aktualijos, Seimas 2020

R. Karbauskis.R. Karbauskis.

Visos Seimo kadencijos metu stengiamės pateisinti Lietuvos žmonių lūkesčius ir tai dar kartą įrodėme užklupus COVID-19. Mes su kolegomis Seime ir Vyriausybėje nuosekliai ir sąžiningai priėmėme sprendimus, kurių rezultatus matome jau šiandien – su COVID-19 iššūkiu žmonių sveikatai Lietuva susitvarkė ir yra viena iš geriausiai užkardžiusių ligos plitimą valstybių.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Taip pat esame giriami užsienio valstybių, kad puikiai tvarkomės ir su ekonominėmis pandemijos pasekmėmis.

Už darnų darbą Seime dėkoju Jūsų vienmandatėje apygardoje rinktam Seimo nariui Alfredui Stasiui Nausėdai, kuris sąžiningai atlieka parlamentaro pareigas ir nuoširdžiai tarnauja jam pasitikėjimo mandatą suteikusiems žmonėms. Jau greitai visi turėsime apsispręsti, kam patikėti valstybės valdymą. Tai, kaip šiandien klostosi situacija Lietuvoje, yra labai svarus argumentas balsuoti už mus, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą ir mūsų kandidatus. Žmonėms šį kartą bus lengviau apsispręsti, nes galima lengvai palyginti dabartinės valdžios, kurios dalimi yra ir A. S. Nausėda, sprendimus su dabar opozicijoje esančių konservatorių valdžios sprendimais 2009-2010 metų ekonominės krizės laikotarpiu.

Skirtumai per daug akivaizdūs ir įrodantys, kad mūsų pastangos yra nuoširdžios bei orientuotos į Lietuvos žmones. Mums reikalingas Jūsų visų palaikymas, kad į Seimą patektų kuo daugiau žmonių, kaip A. S. Nausėda, kurių balsai Seime lems, kaip Lietuva gyvens toliau, – ar politikai padės žmonėms, ar dirbs prieš ir ieškos naudos tik sau.

R.Karbauskis kviečia visus palaikyti Šilutės skyriaus kandidatus – vienmandatininką Alfredą Stasį Nausėdą, kurio numeris daugiamandatiniame sąraše yra 42, ir Lijaną Jagintavičienę, kurios numeris 108.

.

.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LVŽS rinkiminės sąskaitos. Užsakymo Nr. 200924