Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Seimas 2020: kandidatų debatai Šilutėje

Publikuota: 2020 rugsėjo 21 Kategorija: Aktualijos, Seimas 2020

www.silutesetazinios.lt montažas.www.silutesetazinios.lt montažas.

Politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ kviečia nežaisti su likimu ir rimtai pradėti jiems ruoštis: dalyvauti debatuose tarp kandidatų į Seimą visose Lietuvos vienmandatėse apygardose.

Artėjant 2020 m. Seimo rinkimams Šilutės vienmandatės apygardos gyventojai vėl rinks savo atstovą net iš aštuonių kandidatų! Kaip ir kaskart prieš rinkimus, visi kandidatai kalba apie nuveiktus darbus ir dalija pažadus rinkėjams, todėl išsirinkti nėra lengva.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ organizuoja Šilutės vienmandatės apygardos kandidatų į Seimą debatus ir siūlo išsirinkti savo kandidatą. Debatai vyks spalio 3 d. 15 val. Šilutės meno mokykloje (Lietuvininkų g. 38).

Tinklas veikia nešališkai, todėl debatuose dalyvauti kviečiami visi kandidatai. Savo dalyvavimą jau patvirtino (pagal abėcėlę): Zigmantas Balčytis (Lietuvos socialdemokratų darbo partija), Tomas Budrikis (Lietuvos socialdemokratų partija), Audrius Endzinas (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis), Rimantas Jaruškevičius (Lietuvos liaudies partija), Zigmas Medingis (Krikščionių sąjunga), Alfredas Stasys Nausėda (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partija), Vaidas Pavilonis (Darbo partija), Sandra Tamašauskienė (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai). Debatus moderuos BNS žurnalistas Paulius Viluckas.

„Kaip likimas duos“ – dažnai sakome artėjant Seimo rinkimams, o rinkimų rytą skundžiamės, kad vėl išrinkti ne tie. Šiemet siūlome nepalikti rinkimų likimo valiai ir susipažinti su kandidatais iš arti debatuose, užduoti jiems rūpimus klausimus ir išsirinkti savo atstovą!”, – sako tinklo savanoriai, organizuojantys debatus Šilutės mieste (A. Vaičius, E. Petrošiūtė, V. Marcinkevičiūtė, S. Raišutytė).

Debatuose kandidatai į Seimą diskutuos aktualiomis nacionalinės ir regioninės politikos temomis, atsakys į rinkėjų klausimus, viešai pristatys savo pažadus, kurie bus įrašyti.

Parengta pagal „Žinau, ką renku“ inf.

Portalo “Šilutės ETA Žinios” politinės reklamos įkainiai

Rašyti komentarą