Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Prabangus ir solidus ofisas: kokių elementų prireiks?

Publikuota: 2020 rugsėjo 15 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Klystate tie, kurie galvojate, kad tik namų kūrimas yra neišsenkanti tema. Dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad ir ofiso kūrimas yra daug laiko, dėmesio ir, žinoma, patarimo reikalaujantis procesas. Juk ofisas turi būti ne tik pritaikytas pasirinktai veiklai, bet ir užtikrinti komfortą, ergonomiškumą, taip pat – atrodyti prabangiai bei solidžiai. Tik klausimas, kaip sukurti būtent tokią erdvę?

Kviečiame susipažinti su elementais, kurie leis sėkmingai siekti šių tikslų.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tapetai

Nors dauguma žmonių yra įsitikinę, kad ofiso sienos turi būti minimalistinės, tad, neva, geriausia jas dengti tinku arba dažais, norisi pabrėžti, kad tai tikrai nėra vieninteliai įmanomi pasirinkimai. Ypač tuo atveju, kai mūsų tikslas yra sukurti prabangiai bei solidžiai atrodantį ofisą. Taigi, tokiu atveju nereikėtų pamiršti ir tapetų. Tik, žinoma, labai svarbu rinktis atsakingai. Pirmenybę reikėtų teikti šviesių, pastelinių – kreminių, šampano, gelsvos, rusvos, dramblio kaulo tapetams. Jei norite dekoruotų tapetų, puikiai tiks puošti vertikaliomis ar horizontaliomis aukso spalvos linijomis. Na, ir žinoma, labai svarbu, kad tapetai būtų pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų. Būtent tokių gaminių galite įsigyti užsukę į Pigu.lt.

Žalios spalvos augalai

Augalai yra vienas iš tų akcentų, kurie būtini kone kiekvienam ofisui – suteikia stilistinės įvairovės, ir, žinoma, puošia. Vis dėlto jei jūsų tikslas yra prabangiai bei solidžiai atrodantis ofisas, tokiu atveju turėtumėte pirmenybę teikti būtent žalios spalvos augalams. Ir visai nesvarbu, kokie jie bus – dirbtiniai ar gyvi. Žalia spalva asocijuojasi su prabanga, solidumu, gausa – viskuo, ko ir reikia jūsų verslui. Taip pat būtent ši spalva šalina įtampą, ramina bei atpalaiduoja. Taigi, idealesnio pasirinkimo ofisui nerasite. Žinoma, neriekėtų pamiršti, kad vazonas taip pat ne ką mažiau svarbus. Puikiu pasirinkimu galėtų tapti pastelinių ar žemės spalvų keramikinis vazonas.

Stikliniai, metaliniai arba mediniai biuro baldai

Savaime suprantama, baldai kiekviename biure užima kone daugiausiai vietos, tad nuo to, ar sugebėsite pasirinkti tinkamus, nemaža dalimi priklausys ir galutinio vaizdo sėkmė. Taigi, jei jūsų tikslas yra sukurti prabangiai bei solidžiai atrodantį ofisą, pirmenybę turėtumėte teikti gaminiams, pagamintiems iš natūralių žaliavų – medienos, stiklo bei metalo. Be to, taip pat nereikia pamiršti, kad iš šių žaliavų pagaminti baldai tarnauja ilgai bei patikimai, kuria sveikatai palankią aplinką. Čia jūsų laukia platesnė informacija apie tai, kur ir kaip įsigyti aukštos kokybės biuro baldų, kurie leis sukurti prabangią bei solidžią nuotaiką.

Suvenyrai taip pat turėtų būti pagaminti iš natūralių žaliavų

Suvenyrai ar tiesiog interjero detalės taip pat yra svarbi sudedamoji dalis. Venkite iš plastiko, sintetinių audinių pagamintų interjero detalių. Rinkitės tai, kas natūralu, ką galima rasti gamtoje – mediena, metalas, akmuo, linas, medvilnė, smėlis. Jei tik turite galimybę, rinkitės rankų darbo interjero detales. Taip pat verta įsigyti bent vieną paauksuotą ar pasidabruotą gaminį.

Venkite pernelyg daug daiktų

Na, o pabaigai belieka tik pridurti dar vieną svarbų akcentą. Jei norite sukurti prabangiai bei solidžiai atrodantį ofisą, venkite jame pernelyg daug daiktų. Galima sakyti, tai yra labai pavojingas pasirinkimas. Visų pirma, dėl didelio daiktų kiekio jūsų ofisas gal panėšėti ne į rimtą darbo aplinką, o į mielų niekučių krautuvėlę. Antra, nusprendus turėti daug daiktų savo ofise, iškyla tikimybė, kad stilistine prasme jie visai nederės tarpusavyje, tad nepavyks pasiekti harmoningo bei solidaus galutinio vaizdo.

.

.

Užsakymo Nr. 200915

Rašyti komentarą