Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės vaiko teisių gynėjai išsikėlė į naujas patalpas

Publikuota: 2020 rugpjūčio 18 Kategorija: Pranešimai

Liepos mėnesio pabaigoje Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (toliau – Tarnyba) Klaipėdos apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus Šilutės rajone specialistai iš patalpų, esančių Lietuvininkų g. 10-5, Šilutė, išsikėlė į naujas patalpas, esančias Kęstučio g. 2, Šilutė.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Naujose patalpose įrengtos ne tik darbuotojų darbo vietos, bet ir vaiko kambarys, kuriame specialistai galės saugiai, objektyviai ir nešališkai išklausyti vaiko nuomonę, interesantų priėmimo kambarys, virtuvėlė, skirta darbuotojams pavalgyti, vieta archyvui bei patalpos sandėliavimui.

Tarnyba ir toliau atstovaus bei gins vaikų interesus Šilutės rajone, o visi besikreipiantys asmenys nuo šiol laukiami naujuoju adresu. Primename, kad šiuo metu į vidaus patalpas įeiti galima tik pasiskambinus ant durų nurodytais telefonų numeriais ir dėvint apsauginę veido kaukę.

Išsamesnės informacijos galima teirautis tel. 8 694 50895 (patarėja Indra Pranaitienė), el. p. klaipedos.apskritis@vaikoteises.lt. Daugiau kontaktinių duomenų rasite www.vaikoteises.lt.

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos inf.

1 skaitytojų komentaras
JONAS 2020 rugpjūčio 19d., 09:545.20.107.70

Nu blyn ir turtingi ponuliai nebeišsitenka Jei yra patalpos veskite vaikus ir tos bobos lai prižiūri

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą