Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Nesenstančios vonios interjero tendencijos, kurios dar ilgai neišeis iš mados

Publikuota: 2020 liepos 22 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Tie, kurie stebi vonios interjero tendencijas, galėtų patvirtinti, jog kai kurios idėjos nėra linkusios „užsilaikyti“. Jei vieni ar kiti sprendimai madingi šiemet, tai dar nereiškia, jog ir po metų tokia pati stilistika bus vertinama palankiai.

Vadovaujantis tokiomis madomis, įrenginėti vonios kambarį gali būti pakankamai rizikinga – ypač tuomet, jei norite, kad šios patalpos dizainas koja kojon žengtų su naujausiais „trendais”.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tokiais atvejais daug labiau verta pasitelkti nesenstančias idėjas, kurios jau ilgus metus neapleidžia kasmetinių tendencijų sąrašo ir panašu, kad artimiausioje ateityje taip pat nesiruošia užleisti savo pozicijų. Kurias iš jų verta išbandyti?

Vienspalvė magija

Pasirinkus vienos ar kelių, pakankamai neutralių spalvų dizainą, praktiškai niekuomet negalima prašauti po šalį – nebent nuspręsite eksperimentuoti su itin ryškiais, akį rėžiančiais atspalviais. Visgi šiai patalpai reikėtų naudoti švelnesnius tonus, pavyzdžiui, universaliuosius pilkus atspalvius. Nesenstančiu laikomas ir baltos bei juodos spalvos derinys, paliekantis pakankamai daug laisvės Jūsų fantazijai – tokia stilistika bus universali ir klasikinė, tačiau tuo pačiu joje galės atsispindėti ir Jūsų namų savitumas.

Marmuro didybė

Tokie paviršiai daugeliui asocijuojasi su žavia prabanga ir leidžia sukurti ištaigingą interjerą, kuris niekuomet neišeina iš mados. Nepaisant to, prie jų nesunkiai galima priderinti ir bet kokias kitas detales – jų atspalvis tikrai nėra labai įnoringas, tad net ir planuojant pokyčius, nereikės ilgai sukti galvos. Tiesa, savo vonios kambaryje lygiai taip pat galite pritaikyti ir marmuro imitacijas – joms prireiks mažiau investicijų, tačiau galutinis rezultatas dėl to tikrai nebus mažiau įspūdingas.

Viešbutį primenanti atmosfera

Tikriausiai sutiksite, jog daugelio viešbučių vonios kambariai yra pakankamai panašūs – čia vyrauja elegancija, lengva prabanga ir atpalaiduojantys sprendimai. Tokią pačią aplinką galite susikurti ir savo namuose: panaudokite kelis auksinius ar juodus akcentus, pasirinkite įmantriau atrodančius įrenginius bei išskirtinį dėmesį skirkite komfortui. Įgyvendinti šias idėjas pavyks net ir tuomet, jei vietoj vonios renkatės dušo kabiną. Tarp jų taip pat galima rasti elegantiškų, papildomas masažines funkcijas siūlančių modelių, kurie padės sukurti išskirtinę atmosferą. Spauskite čia, jei norite tuo įsitikinti.

Praktiškosios plytelės

Nors madinga šių apdailos medžiagų stilistika su metais gali kisti, vienas faktas niekuomet nesikeičia – plytelės yra vienas populiariausių pasirinkimų vonios kambariams. Jas lengva valyti ir prižiūrėti, o gausi įvairovė suteikia galimybę įgyvendinti pačias įvairiausias stilistines idėjas. Jei rinkdamiesi jų dizainą atsižvelgsite ir į kitas nesenstančias idėjas, ilgus metus neteks gailėtis dėl savo pasirinkimo – jis bus ir labai praktiškas, ir maksimaliai žavus.

Didingi veidrodžiai

Be šio aksesuaro neapsieina nei vienas vonios kambarys – jei atkreipsite dėmesį, pastebėsite, jog kasmet rekomenduojama rinktis kaip įmanoma didesnius jų modelius. Toks sprendimas vizualiai didina patalpą ir yra pakankamai praktiškas, jog dar ilgus metus neišeitų iš mados, tad niekuomet nesuklysite, jei vonios kambaryje dalį sienos paskirsite didesniam veidrodžiui. Tuo labiau, kad šiais laikais prekyboje galima rasti ir labai stilingų bei įdomių jų modelių.

Minimalizmas

Ši stilistika yra labai lengvai išplėtojama ir lygiai taip pat lengvai koreguojama – tikriausiai būtent tai ir nulėmė ilgus metus besitęsiantį jos populiarumą. Minimalistines idėjas ypač pravartu propaguoti mažesniuose vonios kambariuose, kuriuose tarsi ir taip nėra labai daug galimybių pasireikšti. Tačiau jos įspūdingai atrodo ir didesnėse erdvėse – tuomet vonios kambarys atrodo dar didingesnis. Surasti šiam stiliui būdingų vonios įrenginių galite Pigu.lt el. parduotuvėje arba tiesiog spustelėję šią nuorodą: https://pigu.lt/lt/vonios-kambario-iranga-prekes.

Jaukūs medienos tonai

Natūralumas ir gamtos motyvai vis labiau užkariauja įvairias namų erdves – vonios kambario taip pat negalėtume vadinti išimti. Žinoma, dėl didesnės drėgmės specialiai neapdirbti mediniai baldai čia nėra rekomenduotini, tačiau visas imitacijas galima rinktis drąsiai. Jos bendrai stilistikai pridės dar daugiau jaukumo ir šilumos – sunku būtų įsivaizduoti priežastį, dėl kurios tokia atmosfera turėtų išeiti iš mados.

Pritaikę šias idėjas savo vonios kambaryje, galėsite būti tikri, kad jo interjeras dar ilgus metus atrodys madingas. Visgi svarbiausia, kad šioje namų erdvėje Jūs patys galėtumėte jaustis jaukiai ir komfortiškai – tai visiškai nepriklauso nuo vyraujančių madų.

.

.

Užsakymo Nr 200722

Rašyti komentarą