Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Vasara – geriausias metas pasirūpinti savo automobiliu. Kokius darbus svarbu atlikti?

Publikuota: 2020 liepos 20 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Tikrai nesuklysime pasakę, kad automobiliu reikia rūpintis ištisus metus – tik tokiu atveju jis tarnaus jums ilgai bei patikimai, be to, mėgausitės patogiomis bei maloniomis kelionėmis. Vis dėlto taip pat nereikia pamiršti, kad būtent vasara yra puikus metas skirti šiai transporto priemonei šiek tiek daugiau dėmesio nei įprastai.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Vasarą dažnas iš mūsų turime daugiau laisvo laiko, o ir oro sąlygos paprastai būna puikios, tad pats metas sužinoti, kokius darbus verta atlikti būtent šiuo metų laiku.

Kokia akumuliatoriaus būklė?

Nesunku pastebėti, kad atėjus žiemai automobilių akumuliatoriams tenka kur kas didesnis krūvis, tad būna sudėtinga įvertinti tikrąją jų būklę. Vasara – kur kas palankesnis metas šiems stebėjimams: jei akumuliatoriaus būklė nėra tokia gera, kokia turėtų būti, iš karto suprasite. Na, o pastebėjus šiuos neigiamus pasikeitimus, teliks atsakyti sau į klausimą: ar vis dar galimi atnaujinimo darbai, ar vis dėlto geriausia būtų įsigyti naują akumuliatorių? Jei nuspręsite pasirinkti antrą variantą, tokiu atveju turėtumėte spausti čia, jei norite sužinoti daugiau, kaip įsigyti puikių gaminių už patrauklią kainą.

Efektyviai išvalykite automobilio saloną

Verta akcentuoti, jog ypač didelė dalis automobilių savininkų prisipažįsta, kad vėsiuoju metų laiku itin mažai skiria dėmesio bei laiko salono valymui bei priežiūrai. Tiksliau sakant, ne tik mažai, bet netgi ir gerokai per mažai. Tad tai, ko nepadarote rudenį ar žiemą, verta atlikti vasarą. Na, o salono valymas – taip pat ne išimtis. Taigi, atėjus vasarai efektyviai pasirūpinkite salono švara. Ir tai verta daryti ne tik todėl, kad keliauti švariu automobiliu yra gerokai smaigiau (juk vasarą keliaujama kur kas daugiau ir ilgiau), bet ir todėl, kad tinkamai prižiūrėtas automobilis tarnaus ilgiau. Tiesa, nepamirškite atlikti ir papildomų darbų. Pavyzdžiui, jei jūsų automobilio salonas yra odinis, tokiu atveju ne tik išvalykite tinkamomis valymo priemonėmis, bet ir nepamirškite specialių putų odai pamaitinti. Bus užpildyti mikro įtrūkimai bei įbrėžimai, salonas atrodys tarsi naujas, paryškės ir spalva.

Nepamirškite ir padangų

Išvardinti darbai yra tikrai reikalingi ir juos verta atlikti tam, kad galėtumėte apie save sakyti – savo automobiliu rūpinuosi tinkamai. Tačiau taip pat nereikia pamiršti ir dar vieno dalyko, tai – padangų patikra. Juk ne paslaptis, kad svarbiausia – kelionės saugumas, o tai nemaža dalimi priklauso nuo padangų būklės. Taigi, būtinai įvertinkite, kokia ji, na, o jei paaiškės, kad bent vieną iš 4 padangų reikia keisti nauja, nedvejodami taip ir pasielkite.

.

.

Užsakymo Nr. 200720

Rašyti komentarą