Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Seimo rinkimų komisijai Šilutėje vadovaus „darbietė“ Vaida Pocė

Publikuota: 2020 liepos 15 Kategorija: Aktualijos, Seimas 2020

V. Pocė Seimo rūmuose raštu pasižadėjo sąžiningai ir garbingai atlikti savo pareigas rinkimų komisijoje.V. Pocė Seimo rūmuose raštu pasižadėjo sąžiningai ir garbingai atlikti savo pareigas rinkimų komisijoje.

Antradienį Lietuvos Respublikos Seimo rūmuose įvyko Seimo rinkimų apygardų komisijų pirmininkų rašytinių pasižadėjimų priėmimas ir mokymai. Kartu su kitais komisijų pirmininkais pasižadėjimą pasirašė ir Šilutės apygardos komisijos vadovė Vaida Pocė.

70 apygardų rinkimų komisijų pirmininkų Seimo rūmų Kovo 11-osios salėje vykusios iškilmingos ceremonijos metu davė rašytinius pasižadėjimus laikytis Konstitucijos ir įstatymų, sąžiningai ir garbingai atlikti savo pareigas rinkimų komisijoje ir susilaikyti nuo poelgių, pažeidžiančių įstatymus ir žmogaus teises.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Renginio metu, sveikindama susirinkusius apygardų rinkimų komisijų pirmininkus, Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) pirmininkė Laura Matjošaitytė teigė, kad kiekvieni rinkimai yra ypatingi ir šiemet, pasaulinės pandemijos, kuri neaplenkė ir Lietuvos, kontekste, rinkimus gali tekti organizuoti kiek neįprastai, todėl linkėdama stiprybės kartu įveikiant visus iššūkius paragino visus rinkimuose dirbsiančius kolegas susitelkti ir sėkmingai dirbti užtikrinant sklandų artėjančių Seimo rinkimų organizavimą.

Po iškilmingos pasižadėjimų ceremonijos VRK renginio dalyvius pakvietė į įvadinius mokymus. Jų metu pranešimus skaitė VRK, Generalinės prokuratūros, Specialiųjų tyrimų tarnybos, Nacionalinio kibernetinio saugumo centro, Lietuvos negalios organizacijų forumo atstovai.

Šiandien vakare pasižadėjimus duos visi kiti Šilutės rinkimų apygardos komisijos nariai.

Šilutės rinkimų apygardos komisija:

VAIDA POCĖ (pirmininkė),
JOVITA ŠIAUDVYTIENĖ,
ERIKA TAUTVYDĖ,
RAIMONDAS STEPONKUS,
EUGENIJUS JUDEIKIS,
EDITA SEROVIENĖ,
JŪRATĖ BANDZIENĖ,
ANTANAS BALVOČIUS,
DANGUOLĖ DIMIČIUKIENĖ,
LORETA PAKALNIŠKIENĖ,
VAIDA GRIGAITIENĖ.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 d.

Parengta pagal www.vrk.lt inf.

Portalo „Šilutės ETA Žinios” politinės reklamos įkainiai

Rašyti komentarą