Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: globos namams išnuomotas namas tapo galvos skausmu

Publikuota: 2020 liepos 11 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

M. Vizbaro, 15min.lt, nuotr.M. Vizbaro, 15min.lt, nuotr.

„Būtume žinoję, būtume nesutikę“, – sako Šilutės pašonėje esančio nuosavo namo, kuriame gyvena globotinių šeimyna, savininkas. Prieš porą metų pardavinėjant namą jis sulaukė pasiūlymo išnuomoti, o vėliau parduoti šį namą.

Šilutės rajono savivaldybė ką tik paskelbė Bendruomeninių vaikų globos namų įsigijimo sąlygas. Savininkas sako pamatęs jas ir supratęs, jog jo namas nėra tinkamas, mat įkeistas bankui, be to, netinkama šildymo sistema.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktorius Virgilijus Pozingis teigia, jog siekiama įsigyti šiuolaikiškus, kokybiškus namus, kuriuose dirbantiems socialiniams darbuotojams nereikėtų dirbti kūrikais.

„2018 metais mes pardavinėjome namą Šilutės priemiestyje. Į mūsų turto agentę kreipėsi Saugų vaikų namų direktorius prašydamas, gal mes galėtume jiems išnuomoti vieneriems metams, su jų pažadu po nuomos sutarties dėl namo pirkimo, išskaitant iš namo pardavimo sumos nuompinigius. Mes sutikome su jų prašymu. Kaip jau žinote, savivaldybė atsikratė nuo savęs šitų įsipareigojimų vykdymo. Sausio mėnesį kreipiausi į savivaldybės administracijos direktorių dėl situacijos. Jis paminėjo, kad negalėjo Saugų vaikų namų direktorius pasirašyti minėtos sutarties. Turi būti skelbiamas konkursas įsigijimui. Mes sutikome su jo teiginiais, kad turi būti konkursas ir jame dalyvausime, bet, pasirodo, mūsų namas nėra tinkamas gyventi vaikams pagal savivaldybės keliamas pirkimo sąlygas, nors vaikai antrus metus baigia pragyventi minėtame name”, – sako namo savininkas.

Daugiau – https://www.15min.lt/naujiena…

2 skaitytojų komentarai
as 2020 liepos 12d., 06:2183.181.100.213
nors šį katrą miesto valdžia pasielgė teisingai ir tikiuosi nenusileis dėl žiniasklaidos dėmesio…

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 5 Thumb down 4

Atsakyti

Anal- itikas 2020 liepos 12d., 14:3478.62.27.35
Niekada nereikia su valdžia(velniu) eiti obuoliauti.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 14 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą