Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: gaisre Žemaičių Naumiestyje žuvo vyras

Publikuota: 2020 birželio 09 Kategorija: Gaisrai, Teisėtvarka

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Pro šalį ėję vaikai girdėjo, kaip žmogus šaukėsi pagalbos.

Antradienį 11.57 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) gautas pranešimas apie tai, kad Žemaičių Naumiesčio mstl. (Šilutės r., Žemaičių Naumiesčio sen.), Laisvės g. atvira liepsna dega gyvenamas namas. Per gaisrą žuvo žmogus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, praneša BPC. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Kaip informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, 12 val. 28 min. name rastas vyro kūnas.

Paaiškėjo, kad gaisrą atsitiktinai pamatė pro šalį ėję vaikai. Jų dėmesį patraukė kylantys dūmai. Priėję arčiau vaikai išgirdo, kad kažkas viduje šaukiasi pagalbos. Nepilnamečiai nubėgo į šalia esančią parduotuvę ir emocingai papasakojo, ką matė ir girdėjo. Pardavėja netrukus jau rinko skubios pagalbos numerį 112.

Patekę į namą gelbėtojai 49 metų vyriškį aptiko jau be gyvybės ženklų.

Pirminiais duomenimis, jis aptiktas negyvenamoje, neįrengtoje patalpoje antrajame aukšte. Ugniagesių supratimu, vyrą gaisras užklupo kambaryje, iš kurio jis mėgino gelbėtis, eidamas arba šliauždamas į kitą patalpą, lango link. Tačiau karštis ir nuodingų dūmų koncentracija jau buvo per didelė.

Kai gyventoją pagaliau pavyko išnešti į lauką, jis buvo gaivinamas, tačiau netrukus medikams beliko konstatuoti jo mirtį.

Degantį 2 aukštų namą ugniagesiai gesino su 3 automobilinėmis cisternomis.

15min.lt inf.

Rašyti komentarą