Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Regitra“ atnaujina visų kategorijų egzaminus ir vairuotojo pažymėjimų išdavimą padaliniuose

Publikuota: 2020 balandžio 23 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Nuo gegužės 4-osios „Regitra“ pradės egzaminuoti visų kategorijų, įskaitant ir B, būsimus vairuotojus. Į teorijos ir praktikos egzaminus bus galima užsiregistruoti jau nuo pirmadienio, t. y. balandžio 27 d. Gegužę padaliniuose pradedamos teikti ir vairuotojo pažymėjimų išdavimo paslaugos iš anksto užsiregistravusiems klientams, kurie jų negali gauti internetu.

Atsižvelgiant į situaciją šalyje, „Regitra“ egzaminus atnaujina palaipsniui.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šią savaitę pradėti egzaminuoti motociklininkai ir krovininių transporto priemonių vairuotojai, o nuo gegužės bus atnaujinti visų kategorijų teorijos bei praktikos egzaminai. Jie vyks nuo pirmadienio iki penktadienio.

Ką svarbu žinoti atvykstantiems į „Regitrą“?

Atvykstančių į „Regitrą“ prašoma būti sąmoningais ir laikytis bendrųjų saugumo reikalavimų. Klientai turi dėvėti apsaugines kaukes ar respiratorius, darbuotojui pateikti visus reikalingus dokumentus prieš tai dezinfekavus rankas, bendraujant su darbuotoju laikytis saugaus atstumo. Už paslaugas rekomenduojama atsiskaityti ne grynaisiais pinigais, o banko mokėjimo kortele.

Siekiant užtikrinti visų saugumą, prašoma, jog klientai, kurie pasijuto blogai ar jaučia kokius nors ligos simptomus, bet kuriuo metu atšauktų suplanuotą vizitą.

Organizuojant egzaminus bus imtasi visų būtinųjų saugumo priemonių. Teorijos egzaminų klasėse numatomi žmonių skaičiaus ribojimai, jog būtų užtikrintas didesnis atstumas tarp egzaminuojamųjų. Taip pat klasės ir automobiliai bus nuolat dezinfekuojami bei vėdinami.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad egzaminuojamiesiems atvykus į padalinį gali būti matuojama kūno temperatūra ir prašoma pasirašyti bei patvirtinti, jog asmuo neturi ligos simptomų.

Su išsamia atmintine ir saugumo reikalavimais kviečiame susipažinti „Regitros“ interneto svetainėje.

Gyventojai kviečiami naudotis išankstine registracija ir el. paslaugomis

Klientai, norintys gauti paslaugas, susijusias su vairuotojo pažymėjimų išdavimu ar transporto priemonių registracija, bus aptarnaujami tik pagal išankstinę registraciją. Vizitui užsiregistruoti galima ČIA.

Primename, kad daugelį „Regitros“ paslaugų galima gauti tiesiog internetu. Nuotoliniu būdu galima ne tik pasikeisti vairuotojo pažymėjimą, bet ir pranešti apie Lietuvoje prieš tai registruoto automobilio pardavimą ar jį užregistruoti savo vardu.

Visi elektroniniai užsakymai yra pristatomi per kurjerį arba į siuntų savitarnos terminalus. Tad šiuo laikotarpiu, jei yra galimybė, klientai kviečiami paslaugas atlikti tiesiog iš savo namų, užuot vykus fiziškai į padalinį:

Vairuotojo pažymėjimų užsakymas

Transporto priemonių registracija

www.regitra.lt inf.

Rašyti komentarą