Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Žvaigždūnėje“ – laimėjimų lietus

Publikuota: 2011 balandžio 18 Kategorija: Gyvenimas, Laisvalaikis

Šokių klubo 'Žvaigždūnė' nuotr.Šokių klubo 'Žvaigždūnė' nuotr.

Šilutės šokių klubas “Žvaigždūnė” toliau skina laurus šokių konkursuose.

Laimėjusios prizines vietas šokių čempionate „Euro dance 2011“ Panevėžyje, parvežusios „Grand prix“ taurę ir premiją iš konkurso „Šokio erdvėje“ Kaune, šokėjos šį savaitgalį papildė savo laimėtų taurių kolekciją dar viena – tarptautinio šokių ir dainų konkurso „Flowers galaxy 2011“ „Grand prix“ taure.

Pastarasis konkursas vyko Šiauliuose, jame dalyvavo visos penkios “Žvaigždūnės” šokių grupės.

Iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje įteikdami didžiają festivalio taurę ir rėmėjų dovanas komisijos nariai pabrėžė, kad sprendimas „Žvaigždūnei“ atiduoti „Grand prix“ buvo priimtas vienbalsiai.

Laimėjimai konkursuose visų šokėjų širdyse sukėlė dar stipresnį atsakomybės jausmą ruošiantis pasirodyti savo mieste 18 – tojo kolektyvo gimtadienio koncerte ir jubiliejinėje miesto šventėje.

Vyriausiosios kolektyvo šokėjos birželio mėnesį pakviestos atstovauti Lietuvai Italijoje įvyksiančiame tarptautiniame muzikos festivalyje prie Adrijos jūros, Giulianovos mieste. Ten kartu su lietuviais dalyvaus šokėjai ir muzikantai iš Meksikos, Gvadalupės, Japonijos, Malaizijos, Kinijos, Pietų Afrikos, ir kitų šalių.

Gintarės Stanelytės inf.

Rašyti komentarą