Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Auginate mažamečius vaikus? Štai kokiems svetainės baldams turėtumėte teikti pirmenybę

Publikuota: 2020 kovo 23 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Visos mamos ir tėčiai puikiai žino, kad auginant mažuosius, būtina sukurti jiems saugią bei draugišką namų aplinką. Tačiau tai galima padaryti ne tik atsisakant naudoti buitines, valymo ar skalbimo priemones, kuriose yra cheminių junginių, bet ir parenkant tinkamus svetainės baldus. Juk svetainę galime rasti kiekvienuose namuose, tad labai svarbu, kad būtų teikiama pirmenybė baldams, kurie labiau pritaikyti jūsų mažiesiems.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Svarbiausias svetainės elementas – minkštasis kampas. Koks jis turėtų būti?

Dauguma žmonių sako, kad minkštasis kampas yra bene svarbiausias šios namų patalpos elementas. Taigi, gera žinia ta, kad šiandien jau galima išsirinkti tokį kampą, kuris puikiai tiks šeimai, auginančiai mažus vaikus. Ne paslaptis, kad mažieji mėgsta švelnumą, tad toks turėtų būti ir jūsų svetainės minkštasis kampas – vietoje šalčiu ir solidumu alsuojančio odinio kampo, reikėtų rinktis baldą, kurio audinys – aksominio švelnumo. Galite būti tikri – sėdėti ant tokio minkštojo kampo jūsų mažiesiems bus labai malonu ir jauku.

Ne paslaptis, kad mažieji labai mėgsta šėliones tiesiog savo namuose, tad, kad įsisukus į žaidimų sūkurį būtų kuo mažiau traumų, vertėtų rinktis minkštąjį kampą užapvalintais kampais.

Žinoma, nereikia pamiršti, kad auginant mažamečius vaikus, tėveliai ne visada gali jiems skirti dėmesio – neretai tenka mažuosius palikti močiučių, tetų ar auklių priežiūrai. Tad, jei jūsų namuose nėra įrengtas svečių kambarys, kuriame patogiai bent kelioms dienoms galėtų įsikurti jūsų mažylį prižiūrėsiantis asmuo, teikite pirmenybę minkštajam kampui, kurį galima transformuoti į patogų miegui skirtą baldą. Šiuos ir kitus kriterijus atitinkančių baldų rasite Pigu.lt.

Į ką svarbu atkreipti dėmesį renkantis kitus svetainės baldus?

Tačiau vien tik su minkštuoju kampu išsiversti nepavyks – juk tam, kad svetainėje laiką leisti būtų malonu bei patogu, reikalingi ir kiti šiai patalpai skirti baldai. Tad kam reikėtų skirti pirmenybę šeimoms, auginančioms mažamečius vaikus? Visų pirma, reikia nepamiršti, kad nėra natūralesnės ir saugesnės žaliavos jūsų vaikui nei mediena. Tad pirmenybę reikėtų teikti mediniams svetainėms baldams. Tačiau yra ir dar viena žinia – šie baldai labai draugiški ir suaugusiųjų sveikatai; jie puikiai tiks žmonėms, linkusiems į alergijas ar sergantiems kvėpavimo takų ligomis.

Sekcijos bei įvairaus tipo lentynos – baldai, be kurių tiesiog neįsivaizduojama statistinio lietuvio svetainė. Tačiau auginantiems mažamečius vaikus reikėtų prisiminti, kad idealiai tiks baldai, kurių apačią sudaro uždaros erdvės – stalčiai ar spintelės. Tokiu būdu būsite tikri, kad jūsų mažyliai taip pat lengvai nepasieks šiose erdvėse esančių daiktų. Turėtumėte spausti čia, jei norite susipažinti su svetainės baldais, atitinkančiais šiuos ir kitus kriterijus.

Kai kurie tėveliai įsitikinę, kad tik vaiko kambarys gali ir turi būti pritaikytas mažyliams. Nieko panašaus – kitos namų patalpos taip pat turi būti draugiškos jūsų vaikams. O atsakingai renkantis svetainės baldus, šį tikslą įgyvendinti bus ypač lengva.

.

.

Užsakymo Nr. 200323

Rašyti komentarą