Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės techninės apžiūros stotis užsiaugino „raumenų“

Publikuota: 2020 kovo 03 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

www.vta.lt nuotr.www.vta.lt nuotr.

Naują patikros liniją atidarančios Šilutės techninės apžiūros stoties vadovai džiaugiasi pavykus vienu ypu išspręsti gerokai daugiau uždavinių, nei galima pagalvoti žiūrint į trečdaliu išaugusius stoties mūrus: po modernizacijos šio krašto automobilininkams atsiveria naujos galimybės ne tik taupyti savo laiką, bet ir gauti kur kas išsamesnę informaciją apie eksploatuojamos technikos „sveikatą“.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Klaipėdos regione techninę apžiūrą atliekančios įmonės „Transkona“ generalinis direktorius Paulius Pleskovas, pasakodamas apie Šilutės TAS plėtrą akcentavo, kad problema buvo tapęs ne vien ribotas stoties pralaidumas.

„Pagal patikrai atvykstančių automobilių skaičių Šilutės stotis iš esmės prilygo esančioms didesniuose Lietuvos miestuose, todėl plėtra buvo neišvengiama. Tačiau pastatę trečiąją patikros liniją mes ne tik radikaliai sumažinsime „gyvose“ eilėse laukiančiųjų skaičių, bet sudarysime prielaidas žmonėms kur kas geriau planuoti laiką: Šilutės TAS įdiegta nauja informacinė sistema, leisianti internetu, per svetainę www.vta.lt,  ar telefonu (8 441) 62395 registruoti automobilį apžiūrai jo šeimininkui patogiausiu laiku. Kol kas tokiu būdu patikrai bus galima per dieną priimti apie 20-22 transporto priemones, o esant poreikiui – darbų apimtis padvigubinti. Naujojoje apžiūros linijoje bus tikrinami automobiliai iki 3,5 t bendrosios masės bei motociklai, tad kviečiame Šilutės TA stoties klientus registruotis ir išbandyti naują paslaugą jau nuo kovo 10 d.“, – akcentuoja P. Pleskovas.

„Transkona“ vadovas taip pat pasidžiaugė, kad Šilutės TAS rekonstrukcijos metu išspręstos ir kai kurios kitos problemos: sutvarkyta aplinka, naujai įrengtas išvažiavimo kelias į pagrindinę Dariaus ir Girėno gatvę. Atšilus orams teritorijoje bus sužymėta parkavimo-laukimo aikštelė bei bus įrengta moderni klientų transporto priemonių priėmimo apžiūrai sistema, valdoma švieslenčių pagalba. Atnaujinta dalis apžiūros stoties tikrinimo įranga bei įrangos valdymo programa. Be to, naujoje patikros linijose sumontuota itin moderni automobilių išmetamųjų dujų ištraukimo ventiliacija, įrengtas naujos kartos stabdžių stendas, leisiantis tiksliai išmatuoti ir visų varančiųjų ratų transmisiją turinčių mašinų stabdžių sistemos efektyvumą, pakabos tikrinimui ir vizualinei apžiūrai – funkcionalus žirklinis keltuvas.

Beje, keičiasi Šilutės TAS darbo laikas. Nuo kovo 10 dienos stotis dirbs II-VI nuo 8.00 val. iki 17.00 val., pirmadienis ir sekmadienis -ne darbo dienos. Techninės apžiūros atlikimas pagal išankstinę registraciją bus vykdomas visas penkias darbo dienas – nuo antradienio iki šeštadienio.

Lig šiol Šilutės TAS dviejose techninės patikros linijose per metus būdavo atliekama apie 15 000 pirminių techninės apžiūros procedūrų. Stoties rekonstrukcijos 1-asis etapas ir plėtra kainavo 350 tūkst. eurų. Vėliau šiemet dar planuojama rekonstruoti ir esamą senąją lengvųjų automobilių apžiūros liniją bei atnaujinti esamą technologinę įrangą, įrengti klientų laukimo zoną patalpoje.

www.vta.lt inf.

4 skaitytojų komentarai
algimantas 2020 kovo 3d., 10:4784.15.182.87
geriau priverskite savo darbuotojus mandagiai elgtis ir neišsidirbinėti . Ne paslaptis – senesnis auto iš pirmo karto nepraeis , nes yra nurodymas iš aukštesnės vadovybės, kad ir kaip tu paruoštum jį, prisikabins – ar rūdis ne vietoj ar tepalo lašelis galbūt atvažiuojant iš balos užtiškęs;
na o jau arogantiškumas ir mandagumas darbuotojų – jei mato , kad žmogelis iš kaimo ar na žemesnio socialinio sluoksnio -tai garantuotai būsi apšauktas (ne kartą man teko ir susidurti ir stebėti) bei pažemintas . Na , ir ne paslaptis , kad ir toliau klesti juodasis biznis – galima viskas už pinigus

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 30 Thumb down 7

Atsakyti

Pritariu 2020 kovo 3d., 20:025.20.119.65
Dėl mandagumo tai pritariu . Dirba valdiškoj įstaigoj tai ir elgtis turi elementariai mandagiai .
O ne išėjus iš savo ofiso i lauką švilpti kad privažiuotum. Buvo toks dalykas . Aš ne šuo kad man svilptu! Sunervino tiksliai ! Technikas kažkoks ! Uostyk gazą tuoj duobėj ir dirbk savo darbą.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 22 Thumb down 5

Atsakyti

Dusia 2021 kovo 24d., 02:585.20.107.46

Būk mandagus ir aptarnaus mandagiai.Man tai nesudaro nepatogumo jausmo.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 1

Atsakyti

Anal- itikas 2021 kovo 24d., 08:3878.62.27.35

Tai viena iš daugelio įstaigų sukurta pasipinigavimui. Jei kas kam nepatinka tegul vaikšto pėsčias. Ten dirba tie kur labai patenkinti valdžia ir sukurtais pertekliniais reikalavimais. Jei perteklinių reikalavimų nebūtų, tai kokie tada ten viršininkai.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą