Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kodėl individualus namas geriau nei būstas daugiabutyje?

Publikuota: 2020 vasario 18 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Norintieji turėti savo namus gali rinktis iš įvairių sprendimų, tačiau nesunku pastebėti, kad į populiariausiųjų sąrašą patenka du: individualus namas arba būstas daugiabutyje. Vis dėlto tikrai netrūksta priežasčių, kodėl pirmasis pasirinkimas geriau nei antrasis. Kokios jos?

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Privatumas

Dėmesį verta atkreipti į tai, kad privatumas yra labai palankiai vertinamas, ypač tuo atveju, kai kalbame apie gyvenamąjį būstą. Ne paslaptis, kad privatumo siekia visi, tačiau tie, kurie pasirenka gyvenimą individualiame name, privatumo turi neabejotinai daugiau.

Ramybė

Lygiai tas pats pasakytina ir apie ramybę – šis kriterijus yra ypač svarbus, jei svajojame apie galimybę atsipalaiduoti po sunkios dienos ar jei norime kokybiškai dirbti iš namų. Lieka tik pastebėti, jog tie, kurie gyvena individualiuose namuose, džiaugiasi kur kas ramesniu gyvenimu.

Gyvensite ramiau, tačiau galėsite triukšmauti daugiau

Ir nors gyvenimas individualiame name žavi tuo, jog galėsite mėgautis ramybe, nereikia pamiršti, kad tuo pat metu galėsite ir daugiau triukšmauti, kadangi artimiausi kaimynai bus tikrai ne už sienos, o maždaug už kelių dešimčių metrų, muzikos klausytis galėsite kur kas garsiau.

Galimybė sukurti unikalius namus

Dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad šiandien vis daugiau ir daugiau žmonių pageidauja turėti unikalius, originalius namus. Vis dėlto tie, kurie pasirenka gyventi daugiabučių būstuose, savaime netenka tam tikrų galimybių kurti originalų bei išskirtinį namų interjerą ar eksterjerą, o turi taikytis prie to, kas jau yra numatyta bei įgyvendinti standartines idėjas. Na, o tie, kurie nusprendžia statyti individualų namą, įgauna kur kas didesnę laisvę kurti interjerą ar eksterjerą – gali įgyvendinti net pačias kūrybiškiausias bei netikėčiausias idėjas.

Galimybė kurti papildomas erdves

Nepamirškite ir dar vienos galimybės – tie, kurie nusprendžia gyventi individualiame name, turi ir kur kas daugiau galimybių kurti ir papildomas erdves – kiemą, sodą, terasą ir gal netgi nedidelį darželį, kuriame bus galima auginti daržoves. Taigi, nereikia ir sakyti – šios erdvės prisideda prie aukštesnės gyvenimo kokybės: atsiranda vieta, kur galima poilsiauti, pramogauti ar tiesiog gerti rytinę kavą po atvirtu dangumi. Na, o nusprendusieji pasirinkti daugiabučio butą šios galimybės paprastai netenka, dažniausiai telieka apsiriboti tik nedideliu balkonu ar kiemu, kurį tenka dalintis dar su 3 – 5 šeimomis.

Taigi, kaip matyti, gyvenimas individualiame name turi kur kas daugiau privalumų nei daugiabučiame name. Tad jei norite iš tiesų patogaus, ramaus, jaukaus gyvenimo ir daugiau galimybių rinktis, verta gyventi individualiame name. Be to, netrūksta ir mokslinių tyrimų, įrodančių, kad gyvenantieji individualiuose namuose mėgaujasi ilgesniu gyvenimu. Na, o kad šis statinys būtų pastatytas saugiai, kokybiškai ir atitiktų visus reikalavimus bei jūsų lūkesčius, būtina rinktis profesionalus. Tad spauskite, jei domina profesionali individualių namų statyba.

.

Užsakymo Nr. 200218

Rašyti komentarą