Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Mėgstate klasiką? Štai, kokie baldai jums tiks labiausiai

Publikuota: 2019 lapkričio 15 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Atsižvelgiant į tai, kad baldai yra perkami tikrai ne vieneriems metams, nesunku suprasti, kodėl šiam pirkiniui keliama ypač daug reikalavimų. Vis tik pastebimas ir įdomus paradoksas: nors keliama daug reikalavimų, nemaža dalis žmonių netrunka suprasti, kad pirkinys jų netenkina. Kodėl taip nutinka?

Taip gali atsitikti dėl įvairių priežasčių, tačiau svarbu akcentuoti, kad ypač dažnai – dėl paties pirkėjo kaltės.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Pasirodo, nemaža dalis žmonių pirkdami baldus nesugeba tinkamai įvardinti savo poreikių bei lūkesčių, tad ir pasirenka netinkamai. Poreikiai bei lūkesčiai gali būti susiję su įvairiais aspektais, tuo tarpu stilius – vienas iš jų.

Tad šį kartą atsakysime į labai svarbu klausimą: kokius baldus verta rinktis tiems žmonės, kurie mėgsta klasiką? Savaime suprantama, į šį klausimą būtų galima atsakyti labai trumpai, neva reiktų rinktis klasikinio stiliaus baldus. Toks atsakymas būtų teisingas, tačiau dėmesį verta atkreipti į tai, kad egzistuoja ir dar dagiau detalių, pagal kurias galima identifikuoti, kokie baldai puikiai tiks šio stiliaus gerbėjams.

Atsakantį klausimą, į ką reikėtų orientuotis, siekiant pasirinkti baldus mėgstantiems klasikinį stilių, verta atkreipti dėmesį į griežtas linijas, aštrius kampus bei aiškias, tikslas formas. Ne paslaptis, kad šiandien galime rinktis įmantrių, netikslių formų baldus, tačiau toks pasirinkimas kur kas labiau tiks vertinantiems modernų stilių.

Mediena ir metalas – tai dar keli raktiniai žodžiai, kai siekiame atsakyti į klausimą, kokius baldus reikėtų rinktis klasikinio stiliaus gerbėjams, Ypač mažos stiklinės, plastikinės ar aliuminio detalės gali pagyvinti baldą, tačiau, vien tik iš šių medžiagų pagamintus baldus reikėtų palikti vertinantiems modernumą.

Spalvos – taip pat ne ką mažiau svarbios Ne paslaptis, kad klasika siejasi su paprastumu, aiškumu, taigi gerbėjai turi vengti įmantrių spalvų bei atspalvių derinių, o vietoje jų rinktis žemės spalvas.

Dekoro detalės yra labai svarbios, tačiau jų neturėtų būti per daug. Ne paslaptis ir tai, kad klasika visada siejasi su subtilumu, geru skoniu, tad baldai, kurie yra gausiai dekoruoti pačiomis įvairiausiomis detalėmis, turėtų būti paliekami bohemiško stiliaus gerbėjams.

Nereikia pamiršti ir fakto, kad klasika siejasi su patogumu. Taigi, nepatogūs baldai, kurie atlieka tik estetinę funkciją, turėtų būti paliekami tiems, kurie neįsivaizduoja savo namų interjero be drastiškų, inovatyvių sprendimų. Savaime suprantama, klasikos gerbėjus ypač nudžiugins ir tie baldai, kuriuos ypač paprasta prižiūrėti; užtikrinamas ilgas tarnavimo laikas.

Taigi, jau įvardijome, kokie baldai yra puikus pasirinkimas klasikinio stiliaus gerbėjams. Na, o baigiant belieka tik pastebėti, kad didelį pasirinkimą aukštos kokybės klasikinių, o taip pat ir kitų stilių baldų galite rasti. Tad linkime pačių geriausių pirkinių ir klasika alsuojančių namų.

.

.

Užsakymo Nr. 191115

Rašyti komentarą