Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Pavasario giesmę širdys teišgirs…

Publikuota: 2011 balandžio 08 Kategorija: Reklama, Verslas

laimes-laiptai4-1Kai eidamas gatve matai plačiau besišypsančius veidus, o pabudęs ryte už lango girdi savo giesme tave sveikinančius paukščius, tuomet supranti, kad atėjo pavasaris – metas, kai norime būti gražesni, nusipirkti ką nors nauja, arba ruoštis ateinančioms šventėms.

Tikriausiai visi sutiks, kad viena gražiausių gyvenime švenčių yra vestuvės. Joms pasiruošti reikia daug laiko, kantrybės ir pagalbininkų.

Vos pagalvojus apie vestuves, pirmiausia bandai įsivaizduoti, kaip atrodys nuotaka. Ar ji bus nuostabiai žavinga? Ar stilingai elegantiška? Ar tiesiog trapi, paprasta ir romantiška? Salono ,,Laimės laiptai“ savininkė kviečia atvykti ir pasidalinti maloniais savo šventės rūpesčiais.

Žinant, kad daug būsimų jaunavedžių gyvena ir dirba užsienyje, bet santuoką nori įregistruoti ir su artimais žmonėmis atšvęsti Lietuvoje, buvo nuspręsta sukurti internetinę svetainę www.laimeslaiptai.com, kuri atspindės visą salono veiklą, supažindins su vyraujančiomis sezono tendencijomis, naujovėmis, akcijomis.

Galima pastebėti, kad šiemet, kaip ir 2010 metais, vyraus graikiško stiliaus vestuvinės suknelės, taip pat populiarios romantiškos, itin lengvo šifono – šilko, plazdančios suknelės.

Kaip naujovę norėtume pristatyti sukneles, kurioms kurti panaudota piešimo ant šilko technologija. Tai vienetiniai, rankų darbo piešiniai, kurių pakartoti neįmanoma.

Žinoma, tokia vestuvinė suknelė skirta nuotakai, kuri mėgsta savitą orginalumą ir išskirtinumą.

Balandžio mėnesį, pažymint 7- uosius darbo patirties metus, salonas ,,Laimės laiptai“ užsisakiusioms vestuvinę suknelę nuotakoms dovanoja suknelę antrai šventės dienai. Suprantama, nuolaida bus taikoma ir nuotakos pamergėms bei svečiams.

Pastebėjome, kad kiekvienais metais vis daugiau klienčių sulaukiame iš kitų miestų. Pasak pirkėjų, jas čia atvilioja ženklus kainų skirtumas ir aukšta kokybė.

Apsilankykite, įsitikinsite ir Jūs…

Salonas ,,Laimės laiptai“
Lietuvininkų g. 50, Šilutė
Tel. 8 687 21625
www.laimeslaiptai.com

Užsakymo nr. 2011.04.07

Rašyti komentarą