Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Spalio 17-oji – Tarptautinė kredito unijų dienų (sveikinimas)

Publikuota: 2019 spalio 17 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Brangūs Šilutės kredito unijos nariai ir klientai,
Nuo 1948 m. kasmet trečią spalio ketvirtadienį švenčiama Tarptautinė kredito unijų diena. Pasaulyje yra daugiau nei 123 milijonai kredito unijų 84-iose šalyse. Lietuvoje kredito unijos pradėjo veikti nuo 1994 m., padedant Kanados ir Jungtinių Amerikos Valstijų tarptautinėms plėtros agentūroms.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Kredito unijos keičia milijonų žmonių gyvenimus – nesvarbu, ar tai būtų žemdirbys, paėmęs paskolą ūkiui plėsti, ar jauna šeima, gavusi kreditą būstui statyti, ar darbininkas, nutaręs sutaupyti pinigų sau ar atidaryti sąskaitą savo vaikams. Daugelyje pasaulio vietų kredito unijos yra vienintelė galimybė gauti prieinamas finansines paslaugas, o kai kuriose šalyse – tai vienintelė galimybė patirti, kas yra demokratinis valdymas.

Nuo 1996 metų Šilutės Kredito unija yra kooperatiniais pagrindais sukurta kredito įstaiga, teikianti paslaugas tik savo nariams. Šiandien Šilutės kredito unija, dirbanti 24-tus metus, aptarnaujanti 10 300 narių, kurios aktyvai sudaro 28.3 mln. Eur., jums gali pasiūlyti visas bankines paslaugas: internetinę bankininkystę, mokėjimo korteles, terminuotus ir taupomuosius indėlius, paskolas fiziniams, juridiniams asmenims ir ūkininkams, komunalinių įmokų priėmimą. Nariai aptarnaujami Šilutėje ir 12-oje nutolusių kasų.

Dėkojame savo nariams už pasitikėjimą mūsų Unija ir tikime, kad kartu su mumis Jūs galite įgyvendinti savo svajones, kurti gražesnį ir šviesesnį rytojų. Tegul ši graži šventė įkvepia naujiems, prasmingiems ir bendriems darbams.

Nuoširdžiai sveikiname Visus su Tarptautine kredito unijų diena!

Ačiū Jums, kad esate ir būnate kartu!

Pagarbiai
Genovaitė Kimbrienė,
Šilutės kredito unijos valdybos pirmininkė, administracijos vadovė

.

.

Užsakymo Nr. 191016

Rašyti komentarą