Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Viena iš Šilutės kultūros ir pramogų centrą rekonstruojančių įmonių prašosi bankroto

Publikuota: 2019 spalio 09 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Oresto Lidžiaus nuotr.Oresto Lidžiaus nuotr.

Šilutės rajono savivaldybė ramina: neseniai pavadinimą pakeitusios UAB „Irdaiva“ bankrotas neturėtų turėti įtakos šio svarbaus Šilutei objekto rekonstravimo darbams, kadangi sutartis pasirašyta su 3 įmonėmis, veikiančiomis jungtinės veiklos sutarties pagrindu.

UAB „Active Construction Management“ (buvusi „Irdaiva“) kreipėsi į teismą prašydama iškelti bankroto bylą, praneša interneto žiniasklaida.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Esą ši bendrovė nebegali vykdyti veiklos, kadangi susidūrė su finansiniais sunkumais ir nėra pajėgi vykdyti savo pagrindinės veiklos.

Ši bendrovė registruota Vilniuje. Šių metų liepos pabaigoje ji kartu su jungtinės veiklos partneriais UAB „Stamela“ (Šilutė) ir UAB „Statybų kodas“ (Vilnius) su Šilutės rajono savivaldybe pasirašė sutartį dėl kultūros ir pramogų centro rekonstravimo darbų.

Šilutės rajono savivaldybės administracijos Ūkio skyriaus vyriausiasis specialistas Modestas Rauktys ramina: vienos iš įmonių bankrotas neturėtų turėti įtakos kultūros ir pramogų centro rekonstravimo darbams. Esą bankrutuojanti įmonė yra įsipareigojusi atlikti tik 1 proc. darbų (apie 90 proc. tenka UAB „Stamela“), todėl greičiausiai jie bus perskirstyti kitoms dviem įmonėms. Dėl teisinių niuansų dabar tariamasi su juristais.

Šio projekto vertė – per 4,8 mln. eurų. Sutartyje numatyti darbai turi būti užbaigti iki 2021 m. liepos pabaigos.

1 skaitytojų komentaras
Lina 2019 spalio 9d., 09:2977.111.247.141
Bankrutuojanti įsipareigojusi atlikti tik 1 proc. darbų? Bet stenduose, laikraščiuose ši įmonė minima pirma ar net vienintelė. Galimai akivaizdu kad pro ją prateka visi pinigai. Liūdnas scenarijus – iš naujo konkursas, nauji rangovai subrangovai.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 22 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą