Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: estakada – lyg užkeikta: liūtis išplovė dalį nutiesto asfalto

Publikuota: 2019 birželio 15 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Estakada, kuria taip rūpinosi premjeras ir buvęs kandidatas į prezidentus Saulius Skvernelis, vis susiduria su nesklandumais. Smarki liūtis, kuri talžė Rusnę naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, išplovė dalį šviežiai ištiesto asfalto. Kai kuriose vietose vanduo išgraužė kraštus, kuriuos darbininkams teks skubiai taisyti. Viena išgrauža net pasiekė kelio ženklinimą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

15min skaitytojai pasidalino nuotraukomis, kuriose matyti išplauti kelkraščiai, vietomis asfaltas vos laikosi, nes vanduo išplovė žvyrą.

Smarki liūtis pagąsdino dalį rusniškių. „Užpylė ir mūsų seniūnijos pirmą aukštą. Būtumėte matę, kaip čia viskas atrodė“, – 15min šeštadienį sakė Rusnės seniūnė Dalia Drobniėnė. Jai taip pat žinomos ir vandens padarytos išgraužos estakadoje.

Vandens kiekis buvo toks didelis, kad ir padarė tokias išgraužas asfalte. Mačiau jas, bet nemanau, kad čia didelė problema – po mėnesio grįš vyrai ir užtaisys. Juk pylė čia visą naktį“, – pasakojo seniūnė.

Pasak jos, asfaltas išklotas vos prieš mėnesį, todėl nieko tokio, kad vietomis, kraštai prairo nuo vandens.

Daugiau: 15min.lt: „Rusnės estakada – lyg užkeikta: liūtis išplovė dalį nutiesto asfalto“

4 skaitytojų komentarai
Anal- itikas 2019 birželio 15d., 13:5878.62.27.35
Jei sykį pagriovė griaus it toliau. Išgraužas ūkininkai galėtų paremontuoti laukų akmenimis.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 15 Thumb down 5

Atsakyti

s 2019 birželio 15d., 17:2578.57.219.126
Nu ir kam reikėjo naktį pilti pylimus? Kai kam įsiteikti? Su gruntais visaip būna, bet seniūnės akivaizdaus broko pateisinimas tai vertas gero feljetonisto dėmesio…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 20 Thumb down 7

Atsakyti

Skylių adytoja vašeliu 2019 birželio 15d., 17:2677.111.247.13
Kai teta Dalia prieš tris metus radusi pakelės medyje drevę, ją irklu šuntuodama rėkė, -Visi SUPUVĘ! Kelias griūna! O dabar? Ai čia nieko.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 20 Thumb down 10

Atsakyti

Neprognozuojama, savavališka seniūnė 2019 birželio 17d., 11:5182.135.210.69
Dauguma rusniškių ir svečių norėtu važiuoti kelininkų tvarkomu, šviesoforais reguliuojamu keliu, tačiau seniūnė per LRT pareiškia kad geriau tegul visiškai uždaro kaip yra dabar , nes jai atrodo kad taip važiuoti pavojinga? Šalia einantis trumpasis (per Šyša) aplinkelis, kuriuo seniūnė galėtu pasirūpinti ( baisiausias Lietuvos kelias) netvarkomas kelininkų atliekamu žvyru, nes ne jos seniūnijoje? Vietoj to seniūnė žvyruoja asfalto atsijomis (nuo svetimos teritorijos, tos pačios estakados darbų) savo teritorijos žvyrkelį nuo Pakalnės link Vorusnės kaimų? Ar jai Rusnės bendruomenės raštai į vyriausybę nieko nereiškia? Nejau nėra kas nebijotu sutramdyti šios savivaldybės tarnautojos saviveiklą?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 17 Thumb down 3

Atsakyti

Rašyti komentarą