Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje šurmuliavo „Šeimų dienos“ šventė

Publikuota: 2019 gegužės 16 Kategorija: Be rubrikos

www.silutekpc.lt nuotr.www.silutekpc.lt nuotr.

Trečiadienį, gegužės 15 d., Šilutės kultūros ir pramogų centras surengė „Šeimų dienos“ šventę.

Pirmoje dienos pusėje veiksmo daugiau buvo mažiesiems vaikučiams ir jų tėveliams. Jiems buvo parodytas šokio teatro „Judesio erdvė“ iš Klaipėdos spektaklis „Debesų gaudyklė“. Artistai ir mažieji žiūrovai, kuriems buvo nuo 6 iki 18 mėnesių, su tėveliais buvo įsikūrę tiesiog scenoje. Skambant ramiai muzikai, veiksmą scenoje mažieji žiūrovai drauge su artistais kūrė patys.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Po kiekvieno iš dviejų šio teatro spektaklių Šilutės rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras mamytėms surengė mokomąsias mankštas. Vėliau vaikučiai piešė šeimą, šokinėjo ant batutų, skanavo spragėsių. Tuo metu mamytės galėjo pasikeisti ką atnešusios čia pat esančiame mamyčių turgelyje.

Pavakarę atvyko vaikučiams gerai pažįstami personažai Kakė Makė ir Šunytis Patrulis. Drauge su jais buvo žaidžiama, pokštaujama, piešiama šeima, daromos šeimos nuotraukos. O greta vieni žaidė didžiulėmis šaškėmis, kiti rankas išmėgino mėtydami žiedelius. Norintieji galėjo sužaisti stalo futbolą ar net lauko tenisą. Šventę vainikavo animacinis filmukas „Princesė ir drakonas“.

Organizatoriai dėkingi už paramą Šilutės restoranui „Rambynas“, kuris įsteigė specialų prizą – vaišes šeimai šiame restorane. Loterija lėmė, kad jis atiteko Dianai Griauslytei – Papievienei už pasidalinimą žinia apie šeimų šventę Šilutėje socialiniuose tinkluose.

Pirmą kartą surengę „Šeimų šventę“, Šilutės kultūros ir pramogų centro darbuotajai sulaukė nemažai padėkų, bet būta ir pastabų. Atrodo, kad šventė dalyvavusiems joje paliko neblogą įspūdį, todėl, kiek papildžius ir patobulinus, planuojama ją rengi ir ateinančiais metais.

Parengta pagal www.silutekpc.lt inf.

Rašyti komentarą