Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutė potvyniui pasiruošusi. Rusnė – taip pat

Publikuota: 2019 vasario 08 Kategorija: Aktualijos, Rajone, Savivaldybėje

Stop kadras.Stop kadras.

Potvynio metu Rusnės gyventojai galės pėsčiomis persikelti estakada. Taip pat yra paruošti trys tralai, kuriais laikinu betoniniu keliu bus organizuojamas automobilių kėlimas, teigiama Šilutės rajono savivaldybės tinklalapyje paskelbtame pranešime apie vasario 7 d. įvykusį pasitarimą dėl pasirengimo galimam pavasario potvyniui.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Anot pranešimo, šiame pasitarime dalyvavo Savivaldybės mero pavaduotojas Algis Bekeris, Administracijos direktoriaus pavaduotojas Virgilijus Pozingis, užliejamų teritorijų seniūnijų seniūnai – Rusnės seniūnė Dalia Drobnienė, Kintų seniūnas Antanas Kližentis, Juknačių seniūnas Alfredas Gaubys, Usėnų seniūnas Algirdas Rauktys.

Apie galimo potvynio problemas diskutavo ir Premjero patarėjas Donatas Matuiza bei LR Vyriausybės patarėja Gina Gajauskienė.

Apie tai, kad galimo potvynio metu yra visiškai pasiruošę padėti gyventojams, informavo ir Pagėgių pasienio rinktinės, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovai, policijos atašė Tomas Antulis, Savivaldybės specialistai ir kt.

Rusnės seniūnė D. Drobnienė informavo, kad galimam potvyniui yra pasiruošę. „Su estakados statytojais suderinome, kad potvynio metu gyventojai galės pėsčiomis persikelti estakada. Taip pat yra paruošti trys tralai, kuriais laikinu betoniniu keliu bus organizuojamas automobilių kėlimas viena kryptimi“, – sakė D. Drobnienė.

Parengta pagal www.silute.lt inf.

5 skaitytojų komentarai
rusniskis 2019 vasario 9d., 08:3478.62.180.208
as irgi pasiruoses potvyniui,pripirkau alaus ,duonos prisikepsiu ,rusniskiui daugiau ir nereikia.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 24 Thumb down 6

Atsakyti

MAN 2019 vasario 9d., 20:3090.140.195.67

Rusniški, potvynio tau nebebus, tik pasiruošk gerus batus , pamiklink kojas vaikščioti kilometrus, nes visuomet galėsi grįžti pėsčias į namus .Ir kam tau tas alus , jei tu jau laisvas ir neapsiamamas žmogus. Jei būtum dar laimingas ir Lietuvai dėkingas už tuos naujus kelius ir man patiktum toks paprastas sugrįžtantis žmogus.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 18

Atsakyti

Rusniškė 2019 vasario 10d., 17:3288.118.164.146
Kodėl turiu būti kažkam dėkinga (rašoteLietuvai). kaip ir visi piliečiai moku mokesčius ir nesu niekam neskolinga- estakada ne išmalda ir ne dovana- o būtinybė kaip susisiekimo priemonė normaliam gyvenimui. Tad nesijausk kažką dovanojantis , nes tiek metų buvo mėtomi pinigai į balą vietoj to ,kad pastatyti estakadą. Manyčiau norma, kad visos gyvenvietės būtų pasiekiamos asfaltuotais kelias.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 23 Thumb down 6

Rusniškei 2019 vasario 11d., 09:3682.135.210.69
Manau ir norėta pasakyti, kad jūs neturite būti dėkinga kažkam (kandidatui į prezidentus, merus ar seniūnus..?) o Lietuvai (tai ne kažkas) t.y. kiekvienam žmogui (ir jums tame tarpe) mokančiam mokesčius ir iš tų pinigėlių statančiai estakadą.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 12 Thumb down 4

Atsakyti

Jonas 2019 vasario 27d., 21:36212.12.195.242

Rusniške, tu turi būt dėkinga, nes, pavyzdžiui, aš, gyvenantis prie Ariogalos, irgi moku mokesčius, bet man estakados nereikia. Taigi tau estakadą pastatė ir už mano sumokėtus mokesčius. Pasakyk ačiū, parše!

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą