Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės ligoninės Konsultacinėje poliklinikoje – moderni eilių reguliavimo sistema

Publikuota: 2019 vasario 06 Kategorija: Gyvenimas, Sveikata

www.silutesligonine.lt nuotr.www.silutesligonine.lt nuotr.

Šilutės ligoninės Konsultacinėje poliklinikoje jau kelios savaitės yra žymiai trumpesnės eilės ir mažiau triukšmo. Ir tai todėl, kad ligoninė įsigijo ir registratūroje įdiegė modernią eilių reguliavimo sistemą.

Tokios sistemos jau seniai nebe naujiena didžiųjų šalies miestų gydymo įstaigose. Ne naujiena jos ir Šilutėje, pavyzdžiui, rajono savivaldybės pastate stovi jau seniai. Tačiau rajono gydymo įstaigose tai vis dar retenybė.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Dabar į Šilutės ligoninės Konsultacinės poliklinikos registratūrą užėję žmonės pirmiausia stabteli prie eilių reguliavimo sistemos terminalo. Liečiamame ekrane jie gali pasirinkti vieną iš trijų jiems reikalingų krypčių: numerį 1 renkasi tai dienai jau užsiregistravę pacientai, nr. 2 – tie, kas nori iš anksto registruotis pas specialistą, o nr. 3 – tie, kas atvyksta profilaktiniam patikrinimui.

Pacientas pasiima bilietėlį ir laukia, kol jame nurodytas numeris užsidegs ekrane. Tuomet jis gali prieiti prie jį pasiruošusio aptarnauti darbuotojo.

„Vos tik sistema pradėjo veikti, iš karto iš pacientų sulaukėme puikių atsiliepimų. Dabar registratūroje daug mažiau triukšmo ir nesusipratimų dėl eilių“, – sakė jau kelis mėnesius Konsultacinei poliklinikai vadovaujantis gydytojas, ortopedas – traumatologas Viktoras Šileikis.

Ši naujovė buvo įstaigos informacinių technologijų specialisto Gyčio Narevičiaus mintis, jo galvoje kirbėjusi nuo tada, kai jis pradėjo dirbti Šilutės ligoninėje. IT specialistas sako supratęs, kad naujovė padės mažinti eiles, o kartu – ir kartais pasitaikančius pacientų nepasitenkinimno atvejus. Be to, taip jaukiau ir patiems pacientams, mat prie langelio jie gali prieiti tik po vieną, ir tuo metu niekas nelaukia už nugaros.

Eilių reguliavimo sistema nėra vienintelė naujiena Konsultacinėje poliklinikoje. Šiame padalinyje jau kabo nauji informaciniai stendai ir naujas kabinetų ženklinimas, nauja apranga pasipuošė medicinos registratorės, o šiuo metu joms ruošiamos ir naujos darbuotojų kortelės. Pasak Konsultacinės polinikos vedėjo V. Šileikio, netolimoje ateityje planuojama įdiegti ir daugiau modernių naujovių.

www.silutesligonine.lt inf.

Rašyti komentarą