Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Akcija „Parsinešk Kalėdas į savo namus” – jau šį ketvirtadienį

Publikuota: 2018 gruodžio 19 Kategorija: Pranešimai

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Gruodžio 20 d. nuo 12 val. Lietuvos miestų ir miestelių aikštėse VĮ Valstybinių miškų urėdijos miškininkai gyventojams dovanos eglės šakas.

Iniciatyva „Parsinešk Kalėdas į savo namus“ rengiama jau daugiau nei dešimtmetį ir pritraukia tūkstančius šalies gyventojų. Šia iniciatyva miškus prižiūrintys specialistai ragina ugdyti atsakingumą – miškuose nekirsti jaunų eglučių, nelaužyti jų šakų bei skatina tausojantį ir ekologišką vartojimą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šakų dalinimo vietų sąrašas yra skelbiamas Valstybinių miškų urėdijos interneto svetainėje http://www.vivmu.lt/lt/parsinesk-kaledas-i-savo-namus/.

Šilutės rajone eglių šakos bus dalinamos Šilutės mieste (prie miesto eglės, Lietuvininkų g. 6), Kintuose (prie miestelio eglės, Kuršių g. 15) ir Švėkšnoje (Liepų aikštė 17).

Šiais metais, kaip ir pernai, Valstybinių miškų urėdijos darbuotojai yra pasiruošę išdalinti daugiau nei 100 tūkst. eglišakių. Miškininkai, atsidėkodami už idėjos palaikymą, kiekvienam atėjusiajam dovanos „SOS vaikų kaimo“ vaikų pieštus atvirukus.

Parengta pagal www.vivmu.lt inf.

Rašyti komentarą