Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje transliacijas pradėjo radijo stotis „Relax FM“

Publikuota: 2017 birželio 08 Kategorija: Gyvenimas, Įvairenybės

Nuo šio savaitės Šilutėje transliacijas pradėjo radijo stotis „Relax FM“. Didelę dalį šalies teritorijos dengiantis radijas pagaliau bus girdimas ir Šilutės miesto, jo apylinkių gyventojams bei krašto svečiams.

Dabar šilutiškiai savo radijo imtuvuose jau gali susirasti 94.3 FM dažnį ir mėgautis populiariausia pastarųjų dešimtmečių užsienio bei Lietuvos muzika, naujausiomis žiniomis bei kita, kasdien aktualia bei įdomia informacija.

Radijo stoties „Relax FM“ šūkis – „Tavo geras laikas“, tad radijo programa subalansuota taip, kad taptų puikiu fonu darbui, poilsiui, kelionėms ar tiesiog geram laikui namuose. Radijo eteryje nepertraukiamai skamba tik kruopščiai atrinktos naujausios ir laiko jau patikrintos dainos, kurių norisi klausyti ir klausyti, ir klausyti.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Ypatingai džiugu, kad pagaliau ir Šilutė turės galimybę girdėti dar vienos radijo stoties programą. Didžiųjų miestų gyventojai turi platų radijo stočių pasirinkimą, o štai mažesniems miestams radijo įvairovės tikrai reikia. Kiekvienas naujas radijo kanalas yra itin džiugi naujiena, o mums ypatingai smagu, kad prasidėjus vasarai, tokią dovaną galime įteikti būtent šilutiškiams. Muzikos, kokybiškos informacijos ar pramogos nebūna per daug. Mes rūpinamės, kad laikas su „Relax FM“ būtų tik geras laikas,“ — sako „Radiocentro“ radijo stočių grupės, kuriai priklauso ir „Relax FM“, atstovas Saulius Zakarka.

Radijo stotis „Relax FM“ priklauso „Radiocentro“ radijo stočių grupei ir transliuojama iš Vilniaus. Pastaruosius metus „Relax FM“ praplėtė savo transliacijų teritoriją ir šiuo metu yra girdima Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje, Plungėje, Biržuose, Mažeikiuose, Rokiškyje, Ignalinoje, Jurbarke bei šių miestų apylinkėse. Šilutė yra jau 13-asis miestas, kuriame skamba „Relax FM“ programa, o internetu radijo stotį galima girdėti visame pasaulyje. Radijo programą sudaro pastarojo dešimtmečio ryškiausi lietuviškos bei užsienietiškos muzikos hitai, taip pat transliuojamos „Radiocentro“ naujienų tarnybos rengiamos žinios bei kita aktuali ir naudinga informacija.

rc.lt inf.

2 skaitytojų komentarai
o geras 2017 birželio 10d., 21:5478.61.205.25

vilniuje daugiausia klausau GOLD FM, na ir beabejo ROCK CLASIK FM.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 1

Atsakyti

pastebejimas 2017 birželio 11d., 20:2478.61.168.41

labai gerai, pastoviai ijungta, nes ta M1-plius jau uzkniso, o ir kitu stociu ziaurus darbuotoju neprofesionalumas. Gal dar kiek “Kelyje”galima klausyti masinoje

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą