Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės valdžia nevyriausybininkams tarė „ne“

Publikuota: 2017 gegužės 25 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Senojo muziejaus privatizavimo mechanizmas paleistas.

Šilutės rajono savivaldybės taryba balsų dauguma nusprendė, kad senasis Šilutės muziejus vis dėlto turi būti įtrauktas į privatizuojamų objektų sąrašą.
Nors tarybos opozicionieriai ir siūlė senojo muziejaus privatizavimo mašinos paleidimą atidėti vienam mėnesiui, kad savivaldybės administracija su miesto nevyriausybininkais galėtų dar kartą susėsti prie stalo ir pabandyti susitarti dėl senojo muziejaus pastato perdavimo naudoti miesto bendruomenei sąlygų, tačiau valdančiosios daugumos dauguma – 13 narių (o tai vis tiek visos tarybos dauguma) nusprendė kitaip.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Valdančiųjų 13-tukas nusprendė, kad senasis muziejus turi būti įtrauktas į privatizuojamų objektų sąrašą, o po mėnesio, jeigu ką, jį bus galima iš jo išbraukti.
Kitaip sakant, kam šiandien išbraukti iš privatizuotinų objektų sąrašo, jeigu vėliau bus galima išbraukti jau iš privatizuojamų objektų sąrašo, nes to gali iš viso nereikėti.
Prielaidų manyti, kad būtent taip ir nutiks, yra.
Pavyzdžiui, jeigu vietos valdžia ir toliau laikysis nuomonės, kad nevyriausybininkai turi įsipareigoti vieni patys rasti pinigų – o tai šimtai tūkstančių eurų – muziejaus pastato remontui.
Tačiau neužbėkime įvykiams už akių.
Pagyvensime – pamatysime.

Susijęs: „Privatizuoti negalima išsaugoti. Kur valdžia dės kablelį?“

1 skaitytojų komentaras
2 vytukai 2017 gegužės 30d., 13:4978.61.92.133

o nusipirkęs muziejų tokiam mažam ir be gyventojų liekančiame provincijos miestelyje investuos į šį pastatą šimtus tūkstančių? kur nėra net mašinom sustoti vietos!!! kam jis reikalingas būtų? komercijai? o kada gali uždirbti pinigus sukišęs juos į tą laužą? šimtus tūkstančių?

ar valdantieji skubą kur? ar jaučia savo eros pabaigą? ar jų nesiskaitymas su bendruomenę, jos poreikiais neatsisuks prieš juos pačius?

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą