Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Mums rašo: šilutiškės šokėjos sublizgėjo respublikiniame konkurse

Publikuota: 2017 gegužės 05 Kategorija: Gyvenimas, Švietimas

Kolektyvo 'Pamarietė' nuotr.Kolektyvo 'Pamarietė' nuotr.

Praeitą šeštadienį Šilutės meno mokyklos šokių kolektyvas „Pamarietė“ (mokyt. metodininkė Judrė Railienė) dalyvavo XI respublikiniame festivalyje-konkurse „Pavasario šėlsmas 2017“, kuris vyko Kauno rajone, Garliavos kultūros ir sporto centre.

Atvyko šokėjai iš Kauno, Vilniaus, Klaipėdos , Šiaulių, Panevėžio, Tauragės, Kėdainių, Marijampolės, Jonavos, Vilkaviškio miestų ir rajonų. Mūsų meno mokyklos šokėjos iš žiūrovų sulaukė audringų plojimų ir komplimentų, o iš komisijos narių – aukštų įvertinimų: „Pamarietė“ iškovojo dvi pirmąsias vietas ir vieną trečiąją.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Mūsų kraštui šiame konkurse atstovavo net 60 šokėjų. Džiugu, kad pavyko iškovoti tiek aukštų apdovanojimų. Šokėjos laimingos grįžo su medaliais, saldžiomis dovanėlėmis ir skulptūrėle.

Konkurso „Pavasario šėlsmas 2017“ dalyvių pasirodymus vertino kompetentinga komisija: M.K. Čiurlionio menų mokyklos dėstytojos Lina Lanauskienė , Virginija Skiparienė ir teatro režisierius, choreografas, šokių spektaklių autorius Andrius Kurienius.

Šilutės meno mokyklos šokėjų kelionės šį pavasarį dar nesibaigia. Gegužės 20 d. „Pamarietė“ išvyksta į tarptautinį šokių festivalį-konkursą „BALTIC AMBER Jurmala 2017“, o birželio 10-11 dienomis dalyvaus Vakarų Lietuvos krašto dainų šventėje.

Parengta pagal šokių kolektyvo “Pamarietė“ inf.

Rašyti komentarą