Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Gegužės 2-oji – paskutinė deklaravimo diena

Publikuota: 2017 balandžio 28 Kategorija: Pranešimai

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Klaipėdos AVMI) primena, jog gegužės 2 dieną baigiasi gyventojų pajamų mokesčio deklaracijų pateikimo terminas.

Iki tos dienos deklaracijas privalo pateikti pernai individualią veiklą pagal pažymą ar su verslo liudijimu vykdę smulkieji verslininkai, gyventojai, pernai pasinaudoję per dideliu neapmokestinamuoju pajamų dydžiu.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Norintys pasinaudoti gyventojų pajamų mokesčio lengvatomis (nepasinaudoję visu metiniu neapmokestinamu pajamų dydžiu (NPD) ar papildomu NPD už auginamus vaikus (įvaikius); mokėję gyvybės draudimo ar pensijų įmokas; mokėję palūkanas už būsto kreditą; už pirmąjį aukštąjį mokslą) deklaracijas gali pateikti ir po gegužės antros dienos.

Klaipėdos AVMI primena, kad visą informaciją mokesčių klausimais gyventojai gali gauti paskambinę trumpuoju Mokesčių informacijos centro telefonu 1882 ar apsilankę VMI interneto svetainėje www.vmi.lt. VMI Mokesčių informacijos centro trumpuoju telefonu 1882 teikiamos konsultacijos įrašomos ir yra lygiavertės rašytinėms.

Klaipėdos AVMI inf.

Rašyti komentarą