Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Sidabras iš dailės olimpiados

Publikuota: 2017 balandžio 23 Kategorija: Gyvenimas, Švietimas

M. Jauniūtė iškovojo antrąją vietą. (A. Kaspučio nuotr.)M. Jauniūtė iškovojo antrąją vietą. (A. Kaspučio nuotr.)

BaIalandžio 20–21 d. Ignalinoje vyko 23-ioji Lietuvos mokinių dailės olimpiada, kurioje puikiai pasirodė Šilutės meno mokyklos mokinė Monika Jauniūtė, iškovojusi antrąją vietą.

Olimpiados tema – „Piliakalniai – senovės valdovų galybės saugotojai“, skirta Piliakalnių metams. Olimpiadoje dalyvavo šešiasdešimt devyni 8–12 klasių talentingiausi mokiniai iš visų Lietuvos regionų.

Šilutės kraštui atstovavo Šilutės meno mokyklos mokinė Monika Jauniūtė, kuri sulaukė didžiulio žiūrovų dėmesio. Jos darbų savitumas neliko nepastebėtas vertinimo komisijos. Monika iškovojo antrąją vietą ir sidabro medalį.

Organizatoriai olimpiados dalyviams parengė įdomią pažintinę, edukacinę, kultūrinę programą. Mokiniai ir mokytojai turėjo galimybę dalyvauti ekskursijoje po Ignaliną, Aukštaitijos nacionalinį parką, dalyvavo parodos „8,5 Ignalina“ pristatyme.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Mokinių darbus vertino Vilniaus dailės akademijos dėstytojai, bendrojo ugdymo, dailės, menų mokyklų, neformaliojo ugdymo įstaigų dailės mokytojai iš įvairiausių Lietuvos miestų ir miestelių. Olimpiados laimėtojus apdovanojo Švietimo ir mokslo ministerijos pagrindinio ir vidurinio ugdymo skyriaus vyresnioji specialistė Laima Rutkauskienė ir LR Seimo narys Žygimantas Pavilionis.

Daugiau: silutesmenomokyklablog.wordpress.com: „Sidabras iš dailės olimpiados“

2 skaitytojų komentarai
Šilutės RK 2017 balandžio 24d., 17:0785.206.150.66

2017 m. Šilutės Rotary klubas įvertino jaunos menininkės gabumus ir skyrė jai 150 eurų stipendiją. Klubo investicija jau atsipirko. Sveikiname!!!

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 3

Atsakyti

pazoras 2017 balandžio 24d., 20:33185.137.18.109

nejuokinkite jus su tuo 150 , rotorietis vienu apsipirkimu perkybcentry daugiau isleidzia o cia skatikus pabarste ir sau sow pasidare . nejuokinki svieto su savo apsipirkimais . pazoras o ne investicija

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą