Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Adventur 2017“: paragauti Pasaulio ir Lietuvos

Publikuota: 2017 sausio 18 Kategorija: Gyvenimas, Laisvalaikis

Šilutės turizmo informacijos centras pristatys Šilutės rajono turizmo išteklius bei naujoves.

Tarptautinė turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur“ šiais metais skaičiuoja jubiliejinius – penktuosius metus.

Pasaulyje ir Lietuvoje stiprėja gastronominio turizmo tendencijos. Keliautojams kulinariniai potyriai vis dažniau tampa kelionės tikslu. Tačiau ragavimas – ne tik vietos patiekalų skoniai, ragaujame ausimis, akimis ir širdimi.

Parodų ir kongresų centre „Litexpo“ Vilniuje sausio 20-22 dienomis vyksianti paroda kvies ragauti Pasaulio ir Lietuvos.

Šilutės turizmo informacijos centras, kaip ir kiekvienais metais, pristatys Šilutės rajono turizmo išteklius bei naujoves.Parodos lankytojai bus kviečiami atvykti į nuostabų Pamario kraštą, kur vanduo ir žmonės kuria gyvenimą.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šiemet parodoje bus naujovė – vienoje iš parodos salių, kuri vadinsis – „Autentiška Lietuva“ bus galima leistis į gastronominę kelionę po Lietuvą, ragauti tautinio paveldo patiekalų bei gėrimų. Čia Jūsų lauks Šilutės rajone įsikūrusio Česlovo Ramoškos vyno ūkio šeimininkė, kuri kvies į vyno degustacijas. Visiems Ramoškų ūkyje gaminamiems vynams yra suteiktas tautinio paveldo produkto sertifikatas. Vynas daromas tik iš ūkyje užaugintų natūralių vaisių ir uogų, kurie kruopščiai atrenkami ir skinami rankomis.

Penktadienį, sausio 20-ąją, parodos durys lankytojams bus atvertos ilgiau – iki 20 valandos. Kad visi spėtų ne tik paragauti, bet ir stebėti miestų prisistatymus, papramogauti, padainuoti kartu su parodos dalyviais ir pašokti. Ypatingą tautinės ir modernios muzikos derinį lankytojams ruošia DJ Saga.

Šilutės turizmo informacijos centras kviečia atvykti į Tarptautinę turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodą „Adventur 2017“. Turime pakvietimų apsilankyti parodoje. Norinčius prašome registruotis. Kvietimų skaičius ribotas. Susitikime „Adventur‘e“!

Šilutės turizmo informacijos centro inf.

Tel.: 8 441 77785
info@siluteinfo.lt

Rašyti komentarą