Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Pamario kraštas pretenduoja tapti sėkmingiausia turizmo traukos vietove (vyksta balsavimas)

Publikuota: 2016 gruodžio 29 Kategorija: Aktualijos, Lietuvoje

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Ar jau balsavote už „Turizmo sėkmingiausiuosius 2016“?

Ar jūsų balsas jau yra tarp 7 tūkstančių, atiduotų už šių metų turizmo sėkmingiausiuosius? Tai tie, kurie šiemet stebino, pas kuriuos plūdo turistai ir kurie buvo patys ryškiausi turizmo srityje. Šiemet Turizmo departamentas pakeitė „Turizmo sėkmingiausiųjų“ rinkimų formatą ir prieš porą savaičių paskelbė 30 turizmo specialistų ir nacionalinių turizmo asociacijų atrinktų nominantų į 10 apdovanojimų.

Nugalėtojai renkami viešu balsavimu ir bus apdovanoti tarptautinės turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodos „Adventur 2017“ metu sausio 20 d. Balsavimas internetu turizmosekmingiausieji.lt arba www.tourism.lt vyks iki sausio 15 d.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Štai kaip pristatomas Pamario kraštas (Klaipėdos r. ir Šilutės r.), pretenduojantis tapti tapti sėkmingiausia metų turizmo traukos vietove: „Man labai patinka Vilnius, bet tikrai norėčiau gyventi čia, kur rytas išsisklaido pieno migla. Kur upės ir upeliai išraizgę žemę, it likimo linijos seno žmogaus delne. Kur niekas nedrasko voratinklių, o vietiniai visa savo esybe kalba apie meilę vandeniui, vėjui, paukščiams ir žuvims. Ir dar potvyniui.“. Taip poetiškai apie Pamario kraštą atsiliepė pažintiniame Turizmo departamente ture dalyvavusi žurnalistė. Daugeliui Pamario kraštas tapo tikru atradimu ir puikiu maršrutu visiems metų laikams – aplankant tiek Hugo Šojaus dvarą Šilutėje su lietuvininkų vaišėmis – šišioniškių kafija (kava), tija (arbata) ir vofeliais; tiek paminklą Indijos tautos tėvui Mahatma Gandžiui Rusnėje; „Lietuvos Veneciją“ Mingę teminio pasiplaukiojimo „Pamario žuvėjų giliukai“ (Pamario žvejų laimikiai) metu su rūkytos žuvies ir žuvienės degustacija; stebint paukščius atnaujintoje paukščių žiedavimo stotyje Ventės rage; lankant prailgintą Aukštumalos pažintinį taką Šilutės raj.; laivadirbio Jono Gižo etnografinę žvejo sodybą Pamario gyvenvietėje Drevernoje ir kt.

Daugiau – www.tourism.lt: „Ar jau balsavote už „Turizmo sėkmingiausiuosius 2016“? Nominantų pristatymas“

turizmosekmingiausieji.lt

3 skaitytojų komentarai
tadas 2016 gruodžio 30d., 03:4378.61.84.129

gal galėtu turizmo info centras protingiau ir….aiškiau pateikti balsavimo sistemą. na niekaip per pateitus intern.puslapius neįmanoma balsuoti…..o gal tik VIP,ams tas balsavimas???

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 2

Atsakyti

Šilutės TIC 2016 gruodžio 30d., 08:1985.206.11.100

Sveiki,
Balsavimas vyksta http://www.turizmosekmingiausieji.lt
Šioje nuorodoje pateiktos visos 10 nominacijų. Būtina pasirinkti kiekvienoje nominacijoje po 1 siūlomą variantą.
Labai dėkojame už Pamario krašto palaikymą.

Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 1

Atsakyti

Silpni mes 2016 gruodžio 30d., 10:4783.189.247.242

Nors esu šilutiškis, balsuojant ranka suvirpėjo ir atidaviau Telšiams. Telšiai daug į kultūrą investiuoja. Šilutė į lankstinukus ir brošiūras.

Įvertink komentarą: Thumb up 4 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą