Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Išpildykime vaikų svajones

Publikuota: 2016 lapkričio 11 Kategorija: Gyvenimas, Socialinė apsauga

Šilutės socialinių paslaugų centras džiaugiasi galėdamas jau trečius metus prisidėti prie socialinio projekto „Vaikų svajonės“. Projekto tikslas – įgyvendinti sudėtingomis socialinėmis sąlygomis gyvenančių vaikų svajones.

Šilutės miesto bei Šilutės savivaldybės seniūnijų socialiniai darbuotojai renka vaikų svajones, kurios skelbiamos tinklalapyje vaikusvajones.lt. Svetainės lankytojai turi galimybę patys išsirinkti, kurią svajonę norėtų įgyvendinti bei pradžiuginti mažuosius svajotojus.

Taip pat jie gali pasirinkti įgyvendinimo būdą „Nuvyksiu pas vaiką ir įteiksiu jam asmeniškai“ arba „Nusiųsiu dovaną į socialinių paslaugų centrą“.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šiuo metu svetainėje vaikusvajones.lt paskelbta per 160 vaikų svajonių iš Šilutės rajono. Jos labai įvairios: yra svajojančių apie led batus, MP4 grotuvus, mergaitės svajoja apie lėles su namais, vyresni vaikai tikisi sportinių kuprinių, garso kolonėlių ir pan.

Visus geros valios žmones kviečiame prisijungti prie socialinio projekto vaikusvajones.lt ir sušildyti vaikų širdeles dovanomis ateinančių šv. Kalėdų proga.

www.silutesspc.istaiga.lt inf.

Rašyti komentarą