Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

„Lietuvininkų vilties“ premija šiemet niekam nebus skirta

Publikuota: 2016 lapkričio 04 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

‚Lietuvininkų vilties‘ premijos statulėlė. (www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)‚Lietuvininkų vilties‘ premijos statulėlė. (www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Naujas „Lietuvininkų vilties“ premijos laureatas paaiškės tik kitų metų pradžioje, o premija jam bus įteikta vasario 16 d., minint Lietuvos valstybės atkūrimo dieną.

Taip nusprendė Šilutės rajono savivaldybės jaunimo reikalų taryba, „Šilutės ETA Žinioms“ sakė Šilutės rajono savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė (jaunimo reikalų ir sporto koordinatorė) Simona Skuodaitė.

Anksčiau „Lietuvininkų vilties“ premija buvo teikiama lapkričio mėnesį. Tačiau, anot S. Skuodaitės, pagerbti laureatų susirinkdavo mažai žmonių, esą todėl, pasitarus su savivaldybės meru ir Kultūros skyriumi, šį šventinį renginį buvo nuspręsta nukelti į Vasario 16-ąją.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Nors kandidatų atranka bus paskelbta tik gruodžio viduryje, tačiau, pasak S. Skuodaitės, vienas galimas kandidatas jau yra žinomas – tai Rimvydas Petrauskis, su Katyčių jaunimu daug dirbantis mokytojas, kuriam gerų žodžių nešykšti ne tik katytiškiai, bet ir kitos rajono jaunimo organizacijos.

„Lietuvininkų vilties“ premija skiriama asmeniui ar organizacijai (jaunimo organizacija, su jaunimu dirbanti organizacija), kurie buria jaunus žmones, skatina jų iniciatyvas ir bendruomeniškumą.

Premiją sudaro laureato diplomas, piniginė premija ir premijos statulėlė.

„Lietuvininkų vilties“ premijos laureatai

5 skaitytojų komentarai
fui 2016 lapkričio 4d., 21:2278.61.29.234

“Lietuvininkų vilties” premija skirta su jaunimu dirbančiam ar jaunam žmogui. I teikiama jaunimo dienos proga, lapkritį. Prie ko čia vasario mėnesį. Kiek ateina tiek. Tingi kultūrščikai judinti šiknas tai ta išeitis geresnė/ Ir taip neaišku už ką KPC vadovė gauna atlyginimą. Reiktų ją keisti. Matau daug geresnių ir aktyvesnių žmonių nei Jūratė Pancerovienė

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 5 Thumb down 11

Atsakyti

Parduodu samti uz 199 Eur. 2016 lapkričio 5d., 15:395.20.106.18

O prie ko cia KPC vadove ? Siaip juk galetu LIETUVININKU VILTI iteikti per ta pati rengini kaip ir SIDABRINE NENDRE. Jaunimas paziuretu i vyresnius,vyresni pamatytu jaunesnius. Kazkas girdejau sake,kad per toki bendra rengini butu daug bardako. O kas cia blogo ?Tegul luzta ta sale nuo triuksmo,nuo zmoniu gausos,bet juk tai jega!

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 2

Atsakyti

SI 2016 lapkričio 7d., 09:2688.119.138.11

Reikia tokių direktorių kaip Pancerova, nes kas tada tokius komskius, laurinaičius proteguos tautai. Tam ir laikoma. Ir visi kiti atlaisvinti postai atiteks pakalikams o ne asmenybėms.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 2

Atsakyti

o kodėl 2016 lapkričio 5d., 14:5878.61.11.158
Ar būtinai reikia ,,pritemti” premijai asmenį, jei lygiaverčio ir derančio prie buvusiųjų nėra. Palaukime, nekepkime kaip blynus, nesumenkinkime premijos svarbos.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 9 Thumb down 0

Atsakyti

moteris 2016 lapkričio 6d., 11:1983.184.243.232

labai taikliai “fui” pastebeta. skaitau ir jauciu kulturos ministres spaudima….pateikta kaip be galo vertinga pasiulyma hahaha

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 4

Atsakyti

Rašyti komentarą