Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Nei šis, nei tas, bet vis šis tas

Publikuota: 2016 rugpjūčio 26 Kategorija: Be rubrikos

Ką tu rinksi, žmogau?

Sako, jau vasara baigiasi.
Greit ruduo, greitai spalis, rinkimai.
-Ką tu rinksi, žmogau? – paklausiau praeivio,
Kažkur skubančio, prakaitą braukiančio.
-Į grybus lekiu – tai prisirinksiu!
Ir nukūrė daugiau nieko netaręs.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šviesaus ir šilto visiems savaitgalio.

Ir ko čia pykti.
Orestas

6 skaitytojų komentarai
viena aišku 2016 rugpjūčio 26d., 13:3284.15.190.25
tik ne TT ir socialistus – matome kur jie veda . Jei anksciau vienas civilines saugos skyriaus vedejas dirbo , ir darbo ( kaip jis pats minejo ) ne perdaugiausia buvo -tai dabar du zmones dirba – ir labai ( pagal pono Gorodeckio pavargimo lygi ) labai ” suvargsta ” . Zmones bega nuo tokiu lituvisku valdymo ypatumu . Greit neliks ponai Laurinaiti ir Šeputi ka valdyti . Klausimas – ar ir jus emigruosite

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 17 Thumb down 9

Atsakyti

Anal-itikas 2016 rugpjūčio 26d., 15:5878.61.120.129

Prie stalino tvarkos žmones išvežė, tai visi norėjo į Lietuvą sugrįžti. Prie Lanzbirgio tvarkos niekas neveža, bet išvykęs niekas nebenori sugrįžti.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 13

Atsakyti

aukstybese 2016 rugpjūčio 29d., 18:5190.140.94.39

Jeigu tuomet kas būtų numanęs, koks gyvenimas senojoje Europoje, toj pačioj Anglijoj ir turėtų visas galimybes išvykti – neliktų dar daugiau gyventojų. Ir ne prie ko Lansbergis, mielasai.

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 0

Anal-itikas 2016 rugpjūčio 30d., 09:2078.61.120.129

Teisingai pastebėjote, Lanzbyyrgis nė prie ko. Juk jis plytų iš koxozo fermų ir gamyklų neardė, panašiai kaip stalinas nestovėjo su šautuvu bei nevairavo traukinio, be to, ir tūkstantinių kyšių neėmė kaip jo kolega Masiulis.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 3

BESIPRAKTIKUOJANTIS REALYBĖJE FILOSOFAS 2016 rugpjūčio 29d., 11:035.20.106.18
Pradėjau pastebėti,kad visai nesidomiu kelionėmis, nebeturiu noro vaikščioti į prekybos centrus, nebežinau naujų knygų ir net nebeseku repertuaro forumcinemas kino teatre.Daug ir ilgai galvojau kodėl. Gal senstu? Gal kofeino poveikis nebetas ir smegenų nebeužveda? Ir štai galų gale supratau: aš gyvenu Šilutėje ir dirbu Šilutėje.O tai reiškia,kad aš nei velnio nieko neuždirbu ir mano psichika pavargo domėtis tuom, kas man su mano uždarbiu neskirta. Lyg ir viskas aišku- LT visi mažai uždirba,bent jau taip esame linkę galvoti. Bet pasidomėjus,paaiškėja,kad už tuos pačius darbus Gargžduose mokama daugiau,o Klaipėdoje žymiai daugiau ! Bl, kodėl taip ? Šilutiški,nedirbk Šilutės ” gudručiams – minimumo faraonams” !
P.S. Man teko girdėti,kad net oficialiai stambių verslininkų reitinguose ,Šilutė yra minima,kaip mažiausių algų rajonas ilgajam laikotarpiui. Suprantate,ne tik kad Š gauni, bet Š gausi dar ilgai ir nuobodžiai. Tai tokiame kontekste mums labai turi rūpėti artėjantys rinkimai ? Man atrodo,kad jeigu vieną rytą išgirstume,kad visi Šilutės kandidatai į seimą išskrido į mėnulį be galimybės parskristi atgal,niekas jų ir nepasigestų.
To jiems ir linkiu.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 11 Thumb down 1

Atsakyti

Anal-itikas 2016 rugpjūčio 29d., 11:2578.61.120.129

Teisingai pastebėjote: lanzbergizmo laikais kitaip ir nebus. Jei remsite ir statysite visokius Lidlus, maksimas, užsienio bankus ir kompanijas, prekes ir paslaugas pirksite iš svetur, ignorodami savus ūkininkus ir verslininkus. Natūralu kad verslininkai pragyvens tik iš menkai mokamo jums atlyginimo. Juk jie pinigų nespausdina.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 8

Atsakyti

Rašyti komentarą